Makaleler
17
Yer
Rockport City
Steam, bana göre kullanıcısına en çok değer veren firma.

• Hiçbir firmanın destek ekibi, Steam Desteğin yanına bile yaklaşamaz.
  • Herhangi bir sıkıntı olduğunda itiraz etmiyorlar, hemen çözüm sunuyorlar.
  • Kullanıcıya ters düşen bir eylemleri yok.
  • Yeni tanıttıkları ürünlerde tamamen kullanıcıyı düşünüp hareket ediyorlar; Nintendo gibi “bu bizim ürünümüz” tavrında değiller.

Ekran görüntüsü 2025-11-13 104201.webp

Aynen öyle, kendi cihazımızı nasıl kullanacağımızı söylemek kimseye düşmez. Değil mi Nintendo efendi!

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılmıyorum, Samsung'un Buds3 değerlendirme sayfasında kötü bir deneyim aldığımı söylediğimde beni o gün aradılar ve neyinden memnun olmadığımı sordular, onun dışında garantiye gönderdiğimde garanti sürecini uzatmayıp direkt iki kulaklığı da değiştirdiler.

Katılmıyorum, Samsung'un Buds3 değerlendirme sayfasında kötü bir deneyim aldığımı söylediğimde beni o gün aradılar ve neyinden memnun olmadığımı sordular, onun dışında garantiye gönderdiğimde garanti sürecini uzatmayıp direkt iki kulaklığı da değiştirdiler.

Samsung ortalama bu konuda. Benim iade paranı da aylarca yatırmadılar Kore Ceo'suna yazı yazarak sıkıştırarak alabildik 😀

E versin bi zahmet. Oyunu uretenden daha cok para kazaniyorlar, oyun basina %30 kesiyorlar. Kalan paradan da vergi oduyorsun. Gelistirme masraflarini da cikinca sana kalan para Steam'in kazandiginin yaninda cucuk kadar kaliyor.

XBOX'un desteği de fena değil. Forza da yaşadığım sorunlara hep çözüm önerileri ile geliyorlardı.
Bi ara FH4 deki save tamamen patladı en baştan başlatıp tüm itenlerimi geri vermişlerdi.

XBOX'un desteği de fena değil. Forza da yaşadığım sorunlara hep çözüm önerileri ile geliyorlardı.
Bi ara FH4 deki save tamamen patladı en baştan başlatıp tüm itenlerimi geri vermişlerdi.
Aynısını arkadaşımda yaşamıştı. Save patlamıştı ve tüm itemları geri vermişlerdi. Güzel bir destekleri var.