Oynamak istediğim bir oyun var, indirime girdiğinde bile param yetmiyor. "steamrip.com" sitesinde bu oyun var mış. Bu site güvenilir midir? Sitenin mantığı nasıl işliyor, önüne gelen paylaşıyor mu?
Bu sitenin olayı kurulumsuz, arşivden çıkarınca direkt çalışacak şekilde oyunları dağıtmak. Repackerlar gibi oyunların üzerinden buldozerle geçmiyorlar, olduğu gibi sunuyorlar. Tek eksiği indireceğin dosya hakkında az bilgi veriyorlar, bir fitgirl tecrübesi yok tabii.
Merhaba, r/Piracy, r/PiratedGames, r/Torrents Megathread'lerinde bulunuyor bu site. Kişisel olarak kendim de çok kullandım, hiçbir problem yaşamadım. Genel olarak güzel bir site.
Merhaba, r/piracy, r/piratedgames, r/torrents megathread'lerinde bulunuyor bu site. Kişisel olarak kendim de çok kullandım, hiçbir problem yaşamadım. Genel olarak güzel bir site.
Oynamak istediğim bir oyun var, indirime girdiğinde bile param yetmiyor. "steamrip.com" sitesinde bu oyun var mış. Bu site güvenilir midir? Sitenin mantığı nasıl işliyor, önüne gelen paylaşıyor mu?
@özkan2345, yalnız ikisi farklı. FitGirl bir repack dağıtım sitesi. SteamRIP ise DDL sunan bir Pre-Installed Game sitesi. Ayrıca arkadaş "Aradığım oyun burada" diyor. SteamRIP de gayet temiz ve düzgün bir site. En popüler DDL sitelerinden birisi diyebilirim hatta.
@özkan2345, yalnız ikisi farklı. FitGirl bir repack dağıtım sitesi. Steamrıp ise ddl sunan bir pre-ınstalled Game sitesi. Ayrıca arkadaş "aradığım oyun burada" diyor. Steamrıp de gayet temiz ve düzgün bir site. En popüler ddl sitelerinden birisi diyebilirim hatta.