P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 13 Mayıs 2026 #11 kubatotuzsubat111 dedi: Bedava oynayabiliyor muyuz cidden? Ben şimdi The Last of Us Part I, God of War gibi oyunları bitirdim ama devam oyunlarını oyanama şansım olmadı buradan indirip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Korsan olduğu için evet bedava oynanabiliyor. Doğru siteden indirirsen, reklam engelleyici eklentin de bulunuyorsa sorun olmaz.
kubatotuzsubat111 dedi: Bedava oynayabiliyor muyuz cidden? Ben şimdi The Last of Us Part I, God of War gibi oyunları bitirdim ama devam oyunlarını oyanama şansım olmadı buradan indirip oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Korsan olduğu için evet bedava oynanabiliyor. Doğru siteden indirirsen, reklam engelleyici eklentin de bulunuyorsa sorun olmaz.
kubatotuzsubat111 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 374 Beğeniler 166 13 Mayıs 2026 #12 Myers dedi: Oynayabilirsin. Ama tarayıcında adblocker bir eklenti yüklü olsun. Sahte linklere, reklamlara falan tıklama. Genişletmek için tıkla... Adblockersız olur mu hiç hocam onsuz hayat düşünemiyorum.
Myers dedi: Oynayabilirsin. Ama tarayıcında adblocker bir eklenti yüklü olsun. Sahte linklere, reklamlara falan tıklama. Genişletmek için tıkla... Adblockersız olur mu hiç hocam onsuz hayat düşünemiyorum.
Myers Yetkin Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 560 Çözümler 5 Beğeniler 371 13 Mayıs 2026 #13 kubatotuzsubat111 dedi: Adblockersız olur mu hiç hocam onsuz hayat düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle.
kubatotuzsubat111 dedi: Adblockersız olur mu hiç hocam onsuz hayat düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle.