SteelSeries Apex 3 TKL takıldıktan sonra ara sıra ortaya çıkan mavi ekran hataları

CoolPacman

Çalışkan
  • Anakart: Gigabyte H610M HV2
  • İşlemci: i5 13400F
  • Ekran Kartı: Arc B580
  • İşletim Sistemi: Windows 11 Pro
Son zamanlarda mavi ekran hatası alıyorum. Hatayı da sürekli Twitter'da yazı yazarken alıyorum, bir anda kilitleniyor yazı yazarken. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Mavi Ekran Hatalarım.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalara göre bir sürücü bir IRP (giriş/çıkış istek paketinin) tamamlanmasını istemiş ama zaten tamamlanmış olduğu için komut başarısız olmuş. Ya aynı sürücü kendi IRP'sinin tamamlanması için 2 kez çağrı yaptı ya da 2 tane ayrı sürücü bu aynı IRP için tamamlanma isteği gönderdiler. İlki başarılı oldu ama ikincisi başarısız oldu; yani bir anlaşmazlık var. Yazı yazarken olduğuna göre klavye ve USB arasında bir ilişki olmalı. İlk önce klavyenizi ve sistemde takılı olan USB aygıtlarını yazınız, sonra bu sorunun ne zaman başladığını, yani sisteme donanım ekleyip çıkardınız mı?

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Yeni klavye aldım, 1 ay kadar oluyor; SteelSeries Apex 3 TKL. Ondan önce böyle bir hata almadım. Zaten 1 yıldır kullanıyorum bilgisayarımı, sadece klavyem değişti ve son 10 günde 2 kere mavi ekran hatası aldım. İkisinde hatayı da, dediğim gibi, Twitter'da yazı yazarken aldım. Bir de gamepadimin bir tuşu takılıp kalıyor. Saçma mı söylediğimi bilmiyorum ama ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Hiç bilgim olmadığı için saçma bir şey demiş olabilirim, kusura bakmayın.

Geçici olarak gamepad'ı sistemden ayırsanız iyi olur, en azından bir kez daha mavi ekran olana kadar. Bunun dışında SteelSeries Engine kurup klavye için sürücülere baktınız mı? Yapmadıysanız deneyin, bildiğime göre o programda vardı.

SteelSeries'in yazılımını kaldırmıştım, özelleştirme yapmadığım için boşa yer kaplamasın diye düşünmüştüm. Onu tekrar kurayım, o zaman kalsın kullanmasam bile. Gamepad'i de sistemden ayırıp bir süre test edeceğim. Tekrar bir hata alana kadar en mantıklısı bu gibi duruyor. Teşekkür ederim tekrardan cevapların için.

@Assecreed verdiği cevap doğru. Burada muhtemelen yine bir SteelSeries sürücü hatası var. Zamanın da çok uğraşmıştık bu hatayla.

Sürücü doğrulayıcı çalıştırman sadece sshid üzerinden, tespiti kolaylaştırabilir. (Konu içerisinde onun da rehberi var.)

Teşekkür ederim, yarın detaylıca bakacağım bu konuya. Ben de klavyenin yazılımından kaynaklı diye tahmin etmiştim çünkü bu klavyeyi almadan önce hiç mavi ekran hatası almamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…