Arkadaşlar iyi günler öncelikle. Aula Hero 68, Aula Win68 gibi manyetik klavyeleri araştırırken Apex 9 Mini'yi 2.670 TL'ye Trendyol'da yakaladım. Sizce Apex 9 Mini alınır mı? Aula AU75 siparişimi iptal ettim. Bu klavye fiyatını hak eder mi? Apex 9 Mini mi yoksa Çinli manyetik klavyeler mi?
Arkadaşlar iyi günler öncelikle. Aula Hero 68, Aula Win68 gibi manyetik klavyeleri araştırırken Apex 9 Mini'yi 2.670 TL'ye Trendyol'da yakaladım. Sizce Apex 9 Mini alınır mı? Aula AU75 siparişimi iptal ettim. Bu klavye fiyatını hak eder mi? Apex 9 Mini mi yoksa Çinli manyetik klavyeler mi?
Hocam amacım oyun ancak herkes 2500 TL butceye alınmaz manyetik falan diyor bir de Çinli markalara güvenemiyorum artık Darmoshark K8 kullandım driveri bile bulunmuyordu adamakıllı.
Beni cezbeden olay SS gibi bir markanın klavyesinin düşük fiyatta olması.
Hocam amacım oyun ancak herkes 2500 TL butceye alınmaz manyetik falan diyor bir de Çinli markalara güvenemiyorum artık Darmoshark K8 kullandım driveri bile bulunmuyordu adamakıllı.
Beni cezbeden olay SS gibi bir markanın klavyesinin düşük fiyatta olması.
SS gibi bir marka derken? nRF52833'lü Aerox 9'ları 5.000 TL'den satan SS? Ve daha da komiği, Aerox 3'ler de nRF52833 ile satılıyor. 2.000 TL'ye sattığı klavye membran.
SS gibi bir marka derken? Nrf52833'lü Aerox 9'ları 5.000 TL'den satan SS? Ve daha da komiği, Aerox 3'ler de NRF52833 ile satılıyor. 2.000 TL'ye sattığı klavye membran.
2500 TL'ye manyetik klavye önerin hocam ben scyrox V6 kullanıyorum fareleri ile alakam yok sadexe ust seri klavyerinini iyi olduğunu biliyorum.
Hocam W60 ve Darmoshark K8 kullandım W60'dan hiç memnun kalmadım Apex 9 mini sipariş geçtim dün indirimle 2600'e geldi içinde Gateron Switch'ler olması kafama yattı bir de bilmiyorum genel fiyatı 3000 3500 lirayken 2600'e herkes alınır diyordu.