SteelSeries Arctis 3 lehimleri koptu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lengthow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    steelseries

lengthow

Becerikli
Selam arkadaşlar. Uzun zamandır mikrofonu çok dip ses ve yankı yaptığı için her ne kadar kullanmak istesem de kullanamadığım Arctis 3'ümün içini açıp bir bakayım dedim belki orada bir sıkıntı vardır diye. Daha da bozdum :D. Kulaklık speakerını bağlayan lehimleri kopartmışım. Bunu nereye yaptırabilirim? Herhangi bir elektrikçi yapar mı bilemedim, çok ince lehimler çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Uzun zamandır mikrofonu çok dip ses ve yankı yaptığı için her ne kadar kullanmak istesem de kullanamadığım Arctis 3'ümün içini açıp bir bakayım dedim belki orada bir sıkıntı vardır diye. Daha da bozdum :D. Kulaklık speakerını bağlayan lehimleri kopartmışım. Bunu nereye yaptırabilirim? Herhangi bir elektrikçi yapar mı bilemedim, çok ince lehimler çünkü.

Herhangi bir elektronikçi yapacaktır duruma göre ücret bile talep etmeyebilir basit bir sorun çünkü.

Herhangi bir elektronikçi yapacaktır duruma göre ücret bile talep etmeyebilir basit bir sorun çünkü.
Evet aslında kendim de lehim kalemim olsa yapabilirim belki ama üzerindeki lehimleri falan sökmek gerekiyor yapmadım daha önce hiç. Götüreceğim bugün hallolur umarım.

Bir telefoncuya götürüp lehimlettim şu an sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt