SteelSeries Arctis Nova 5 deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
  • Etiketler Etiketler
    nova
Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar bundan 1 sene önce kadar Nova 5 aldım. Başım hep ağrıdı. Önce 2.4 problemleri. Ondan 3 ay sonra bugüne kadar yaşadığım mikrofon problemleri. AI gürültü engelleme açıyorum, çakışma olmasın diye Discord'da krisp kapatıyorum, hem PC sesini alıyor hem yankı yapıyor. Bu sefer AI gürültü engelleme kapatıp krisp açıyorum, yine aynısı. Yazılımları sildim bilgisayara format bile attım ama nafile. Bir süre sonra GG sildim, az bir düzeldi ama geri indirince yine oldu. Tekrar sileyim dedim düzelsin diye bu sefer de iyice bozuldu.

Artık sinirden gülme geliyor bunu anlatırken. Amazon'dan birkaç ay önce iade oluşturdum parayı geri gönderdiler fakat o zamanlar yeni alacak bütçem yoktu, kullandım. Şimdi garantiye gönderiyorum. Olan biteni paylaşacağım. Sizinle paylaşmak istedim bu konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de Arctis Nova Pro var mikrofon sorunu bende de oluyor mikrofonu sonuna kadar hizli cekme ve sonuna kadar cektikten sonra biraz iceri dogru ittir bende bu sorunu %80 cozuyor olmaz ise ben genelde mikrofonu kulakligin uzerinden birkaç kere AC kapa yapiyorum mikrofonuda birkaç kere geri sokup dedigim sekil biraz geride olacak sekilde cikartiyorum bu bende %99 ise yariyor bir de mikrofondan ses az geliyorsa dis fircasiyla delikleri temizle bende buyuk fark olmustu.

Sağ olun hocam. Deneyeyim. Garantiye göre dediğinizi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…