SteelSeries Arctis Nova 5 vs Nova 7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SelahattinAlper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 445
  • Etiketler Etiketler
    nova

SelahattinAlper

Çalışkan
Bundan önce Arctis 7p+ kullanıyordum bozulma sonrası stok olmadığından değişim yapamadım bu yüzden iade edip bu ikisinden birini alacağım aralarında 1200 TL gibi bir fark var. Kafam biraz büyük ve gözlük kullanıyorum. Bu yuzden buyuklugu onemsiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

Şimdi ikisininde farklı artıları var.

Nova 5 Nova 7'ye göre:
Daha iyi mik.
App support.
+22 saat daha fazla sarj süresi (NOVA 7 40 saat kesınlıkle yeter bence 20 saat sarj süresi üstü gereksiz)

Nova 7'nin Nova 5 'e göre artıları:
Daha iyi malzeme kalitesi
Kablolu bağlantı
Simultenous bluetooth (Çoklu bağlantı)

NOVA 7'nin artıları objektif olarak daha iyi fakat fiyat farkından dolayı NOVA5' düşünebilir.

Aslinda ben biraz daha cok konfor kismindayim hocam ben kafama ve kulaklarima baski yapmayacak kulaklık ariyorum kulaklarima baski yapinca hiç istisna fark etmeksizin kullanamiyorum kulakliklari. Arctis 7p+ bu konuda gercekten rahatti.

2 gündür araştırıyorum. En önemlisi benim için ses kalitesi. Hunt Showdown oynadığım için doğada zibilyon tane ses tuzağı vs var. Sesleri iyi ayrıştırabilmem gerekiyor. Bir türlü doğru cevabı bulamadım. DonanımHaber'de bir çocuk Nova 7'de ses mesafesi daha iyiydi uzaktaki adımları bile duyabiliyordum demiş. Onun harici herkes ya ses kalitesi konusunda yorum yazmıyor ya da aynı filan diyor. Oyuncu kulaklığı incelerken ilk parametre nasıl ses kalitesi olmaz şaşkınlık içindeyim. Belki bilen birileri vardır gönderini takip edeceğim.

Açıkçası ben birbirlerine yakin ses kalitesi oldugunu duydum ama bir kafa karisikligi var yani.

Açıkçası ben birbirlerine yakin ses kalitesi oldugunu duydum ama bir kafa karisikligi var yani.

Kesinlikle ama birçok insan kağıt üstündeki bilgilere göre öyle diyor. Piyasadaki 35 dolarlık kulaklığın kağıt üstü değerleri çok iyi mesela ama pratikte kalite öyle olmuyor. Yazılım kısmını hiç demiyorum bile. Genelde ezber konuşuyorlar bunun Hz değeriyle bunun ki aynı demek ki aynı performans diye. Gerçekten deneyen bilen birini bulamıyoruz.

Hocam naptiniz karar verebildiniz mi ben arada 1200 TL fark var diye Nova 5'ten yana tercihimi yaptim.

Hocam naptiniz karar verebildiniz mi ben arada 1200 TL fark var diye Nova 5'ten yana tercihimi yaptim.

Nova 5'e içim bir türlü sinmedi. Güzel özellikleri var şarj gibi ama malzeme kalitesi ve ses kalitesi hep aklımı kurcaladı. Ses performansı aynı olsa Nova 5'i alırdım. Bekleyince de indirimi kaçırdım. Sanırım fırsatım olursa 7 alırım gibi duruyor. Nova 5'te chatmix tuşu sadece X modelinde var mış sanırım. Aktif Arctis 5 kullanıyorum. SteelSeries o özelliğine hayranım resmen çok konforlu. X modeli bulamadığım için soğuk bakma sebebimden birisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…