Satılık SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless

Fiyat
4000

ExellionTR

Başarılı
İyi Sosyaller. Kulaklığı yaklaşık 9 ay önce Amazon'dan aldım. Kutusuyla birlikte tüm aksesuarları ( kablolar, dongle vs. ), jelatinlerine kadar duruyor. Garantisi devam ediyor. Kulaklıkta hasar, çalışmayan özellik vs. yok. Hafta sonları akşamları 1-2 saat CS atmak için kullanıyorum. Zaten CS için almıştım. Ses kasmada hiçbir sorun yaşamadım, güzel ses kastırıyor, mikrofonu da karşıya temiz ses iletiyor.
Elden alacak arkadaşlar için, almadan önce dilediği gibi test edebilir veya herhangi bir test videosu vs. gönderebilirim. Dip ses, uğultu veya kronik bir sorunu yok. 2. eldeki fiyatları baz alarak biraz daha aşağısına koydum, emsalleri ortalama 4250-4500 civarında satılıyor. Fiyatımın makul olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili gereksiz yorum yapılmazsa sevinirim.

Önceliğim Ankara içi elden teslim. Gelir dilediğiniz gibi incelersiniz, çayımı kahvemi içer, eğer beğenirseniz alırsınız. Şehir dışı için letgo, Gardrops gibi uygulamalardan satabilirim ( komisyon olayı olduğu için 4000 ₺'nin altına düşmeyecek şekilde ilana koyup satabilirim, sanırım en düşük komisyon Gardrops'taydı ). Direkt sen kargola derseniz ödemeyi aldıktan sonra aynı gün istediğiniz kargoyla alıcı ödemeli olarak kargolayabilirim. Merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz. Herkese iyi satışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…