Nova 5'te aldigim 2-3 aydan sonra surekli sorun yasadim. Yok mikrofon kulakligin sesini aliyor, yok kisik geliyor, yok yanki yapiyor, yok baglanti sorunu var... Illallah geldi. Cok abarti olmadan Nova 5 yerine ne onerebilirsiniz? Rekabetci olmadan Valorant oynuyorum. Hikaye oyunlari ve dizi film icin kullanacagim. Mikrofonu sorun yaratmasin. Ses kalitesi de bunun kadar iyi olsa yeterli. Fiyatta cok ucuk olmasin yeterli.
Peki birkaç sorum olacak dostlar. Cloud 3S'i alırsam hangi uygulamayı yüklemem gerekecek? Ayrıca bir ayar vs. yapmam lazım mı? Cünkü inanin Discord ve Sonar GG'de canım cıktı ayar yapmaktan.
@Silinen üye, NGENUITY kuracaksınız. Ayrıca bir ayara gerek yok, isteğe bağlı olarak EQ. NGENUITY beta çıkmış, arayüzü falan daha iyi. Cloud III S de beta ile uyumlu. Onu kurmanızı öneririm. Cloud 2 Core Wireless kullandığım için betayı deneyimleyemiyorum
@Silinen üye, soru soruyorsunuz hocam işte. Rahatsızlık verdiğiniz yok. Evet kurup EQ yapabilirsiniz veya hazır profiller arasında geçiş yapabilirsiniz. Discord'a girip de direkt olarak kullanabilirsiniz elbette.
@Silinen üye, soru soruyorsunuz hocam işte. Rahatsızlık verdiğiniz yok. Evet kurup EQ yapabilirsiniz veya hazır profiller arasında geçiş yapabilirsiniz. Discord'a girip de direkt olarak kullanabilirsiniz elbette.