ErayD

Çalışkan
Herkese iyi sosyaller. Benim hâlihazırda kullandığım mouse Razer DeathAdder V4 Pro ve içerisinden çıkan dongle ile kullanabileceğimi okudum bir iki yerde (hâlâ emin değilim), bu yüzden Razer Kraken V4 Pro biraz daha mantıklı geliyor fakat tek kriterin bu olması saçma olacağından sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Benim için en önemli olan şey ses kalitesi ve teknolojileri, ardından ergonomisi (rahatsız etmemesi, terletmemesi vs.) son olarak da mikrofonu. Bu tarz hiçbir kulaklığın mikrofonunun çok iyi olmadığının farkındayım, dehşet beklentilerim yok; o yüzden o 3. sırada benim için. Bu modellere alternatif de sunabilirsiniz ama en çok merak ettiğim şey bu ikisinin kıyaslanması ve hangisinin parasına daha çok değeceğini öğrenmek.

Herkese iyi Sosyaller. Benim hâlihazırda kullandığım mouse Razer DeathAdder V4 Pro ve içerisinden çıkan dongle ile kullanabileceğimi okudum bir iki yerde (hâlâ emin değilim), bu yüzden Razer Kraken V4 Pro biraz daha mantıklı geliyor fakat tek kriterin bu olması saçma olacağından sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Benim için en önemli olan şey ses kalitesi ve teknolojileri, ardından ergonomisi (rahatsız etmemesi, terletmemesi vs.) Son olarak da mikrofonu. Bu tarz hiçbir kulaklığın mikrofonunun çok iyi olmadığının farkındayım, dehşet beklentilerim yok; o yüzden o 3. sırada benim için. Bu modellere alternatif de sunabilirsiniz ama en çok merak ettiğim şey bu ikisinin kıyaslanması ve hangisinin parasına daha çok değeceğini öğrenmek.

Nova Pro tercih edebilirsin. Hakkında hep iyi şeyler duydum. Ses kalitesi olsun ergonomisi olsun.