SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless P Hakkında Sorular

NeonDragon

Uzman
Logitech G PRO X2'nin G HUB yazılımdan o kadar nefret ettim ki daha 1 sene olmadan başka bir kulaklık almaya karar verdim ve önceden de SteelSeries kullandığım için SteelSeries almaya karar verdim. Genel olarak da yorumlar iyi ama sizden de fikir almak istiyorum. "SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless P" bu kulaklığı aldım şu an kargoda gelmesi biraz uzun sürecek. Yorumlarınıza göre iptal etmeyi planlıyorum.
1 - Bu kulaklıkta "P" ibaresi ne oluyor. PlayStation özel demişler ama PCdede çalışır mı?
2 - Yanında bir DAC geliyor galiba ama o DAC'ı prize mi bağlamak lazım USB'den güç alıyor mu? Bunun cevabını bulamadım hiçbir yerde.
3 - SteelSeries GG yazılımından çok aşırı detaylı ses ayarları ses seviyeleri gibi ayarlar yapılabiliyormuş, bu doğru mu? Mesela uygulamaların ses EQlarını değiştirip seviyeleri bile ayarlanabiliyormuş galiba ama yine detaylı bir yanıt alamadım hiçbir yerden.
4 - Kulaklık kablolu çalışabiliyor mu? Bazı kulaklıklar kablodan veri aktarımı yapmıyor. Oradan enerji alıyor ama kablosuz üzerinden iletişime devam ediyor. Bu kulaklıkta durum nasıl?
5 - Mikrofon kalitesi nasıldır sizde. Logitech'in berbattı
6 - Son olarak 7.1 ses var mı? Bunun net yanıtını veren yok. Çok karmaşık cevaplar var. 7.1 yerine 360 var diyorlar ama 7.1'den farkı ne? Aynıysa neden 7.1 demiyorlar? DTS'den farkı nedir?

Cevaplarınıza göre siparişi iptal etmeyi planlıyorum. Aslında sorup almak daha mantıklıydı ama zaten gelmesi uzun sürüyordu o yüzden erken sipariş verdim gelene kadar 3 gün vaktim var. O aradaki sürede sizden fikir alırım diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…