SteelSeries Prime+ vs Fantech Kanata S WG9s

inkosh

Çalışkan
(Hepsiburada'nin Vodafone indirimini kullanacagim icin Hepsiburada'dan almak zorundayim.)

Kablosuz mouse hiç kullanmadim, kullanmaya deger mi, kablonun masaya takilmamasi vs?
Baska onerileriniz neler? Oyun cok oynamiyorum oynasam bile FPS oyunlarinda ikisinin de zaten bir hayli yetecegi kanaatindeyim. Rahat kullanim acisindan sizce hangisi daha memnun eder?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oncelikle cevabin icin teşekkür ederim. Biraz daha SS tarafina gectim. Fakat bir sorum olacak, mcu kalitesi neyi etkiliyor? Cogu yerde goruyorum mcu dandik vesaire.

Oncelikle cevabin icin teşekkür ederim. Biraz daha SS tarafina gectim. Fakat bir sorum olacak, mcu kalitesi neyi etkiliyor? Cogu yerde goruyorum mcu dandik vesaire.
MCU kalitesiz olursa takılma olur, donma olur, batarya kullanımı orantısız olur, bağlantı kalitesi tutarsız olur.

MCU, farenin işlemcisi diyebilirim. Çoğu şey ona bağlı.

Mcu kalitesiz olursa takılma olur, donma olur, batarya kullanımı orantısız olur, bağlantı kalitesi tutarsız olur.

Mcu, farenin işlemcisi diyebilirim. Çoğu şey ona bağlı.

Anladım. SS aldım. Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz icin. İyi sosyaller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…