Anladım hocam. Mouse pad konusunda pek bilgim yok açıkçası. Küçük boyutta bir mouse pad arıyorum. Önceki konuda belirttiğim 1.000 TL bütçeyi çok dikkate almayın; önceliğim kaliteli ve güzel bir mouse pad olması. Fiyatı da uygun olursa benim için daha iyi olur. Teşekkür ederim.
Çok uzun süredir aynı mouse pad'i kullanıyorum. Son zamanlarda alt kısmı yavaş yavaş soyulmaya başladı, yani artık ömrünü tamamlamak üzere.
Yaklaşık 1.000 TL bütçeyle kaliteli bir mouse pad arıyorum. Çok büyük modeller istemiyorum çünkü masam o kadar büyük değil. Yıllardır küçük boy mouse pad kullandığım için ona alışkınım.
Açıkçası mouse pad konusunda pek bilgim yok. Son zamanlarda control, speed, hybrid gibi birçok terim görüyorum ama aralarındaki farkları bilmiyorum. Bu yüzden önerilerinize ihtiyacım var.
Şu an kullandığım model Saywin marka bir mouse pad...
Anladım hocam. Mouse pad konusunda pek bilgim yok açıkçası. Küçük boyutta bir mouse pad arıyorum. Önceki konuda belirttiğim 1.000 TL bütçeyi çok dikkate almayın; önceliğim kaliteli ve güzel bir mouse pad olması. Fiyatı da uygun olursa benim için daha iyi olur. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam, siteye ve modellere baktım ama gördüğüm kadarıyla küçük boyutlu modelleri yok. Hepsi benim için biraz büyük kalıyor ve masama sığmaz. Ayrıca yıllardır küçük mouse pad kullandığım için büyük boy kullanmaya da pek alışkın değilim. O yüzden yaklaşık 24 × 27 cm civarında, küçük boyutlu bir model arıyorum.