user44 20 Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 903 Çözümler 1 Beğeniler 468 Bugün 17:40 #1 Harici mikrofon kullanıyorum dip ses mevcut bir de çevre seslerini çok fazla alıyor. SS sonar güzel hale getiriyor fakat bir sürü çıkış cihazı ekliyor, uygulama ağır, bazen çalışmıyor kısacası berbat. Sonar alternatifi uygulama arıyorum.
Harici mikrofon kullanıyorum dip ses mevcut bir de çevre seslerini çok fazla alıyor. SS sonar güzel hale getiriyor fakat bir sürü çıkış cihazı ekliyor, uygulama ağır, bazen çalışmıyor kısacası berbat. Sonar alternatifi uygulama arıyorum.
B BlackShadow 68 Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 507 Çözümler 2 Beğeniler 346 Bugün 17:46 #2 Bunu bir deneyin derim. VB-Audio VoiceMeeter VoiceMeeter Virtual Audio Device Mixer by V.Burel vb-audio.com
Bunu bir deneyin derim. VB-Audio VoiceMeeter VoiceMeeter Virtual Audio Device Mixer by V.Burel vb-audio.com
xahve 63 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 617 Bugün 17:57 #3 BlackShadow dedi: Bunu bir deneyin derim. VB-Audio VoiceMeeter VoiceMeeter Virtual Audio Device Mixer by V.Burel vb-audio.com Genişletmek için tıkla... Vociemeter aşırı karışık, 15 yıldan uzun süredir hayatını bilgisayar başında geçiren birisi olarak ben Voicemeter kullanmayı başaramıyorum mesela.
BlackShadow dedi: Bunu bir deneyin derim. VB-Audio VoiceMeeter VoiceMeeter Virtual Audio Device Mixer by V.Burel vb-audio.com Genişletmek için tıkla... Vociemeter aşırı karışık, 15 yıldan uzun süredir hayatını bilgisayar başında geçiren birisi olarak ben Voicemeter kullanmayı başaramıyorum mesela.
KS KS user44 20 Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 903 Çözümler 1 Beğeniler 468 Bugün 17:59 #4 xahve dedi: Vociemeter aşırı karışık, 15 yıldan uzun süredir hayatını bilgisayar başında geçiren birisi olarak ben voicemeter kullanmayı başaramıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Farklı öneriniz var mı?
xahve dedi: Vociemeter aşırı karışık, 15 yıldan uzun süredir hayatını bilgisayar başında geçiren birisi olarak ben voicemeter kullanmayı başaramıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Farklı öneriniz var mı?
xahve 63 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 617 Bugün 18:05 #5 user44 dedi: Farklı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, bulamadığım için ben SS Sonar kullanıyorum.
user44 dedi: Farklı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, bulamadığım için ben SS Sonar kullanıyorum.