Arkadaşlar merhaba. Stray oyununda bir bölüme geldim. Bölümde akkorışınını kullanmamı istiyor. Ama dediği tuşlara bastığımda kullanamıyorum kaldım burada yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Oyun korsan değil Steam üzerinden aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Stray oyununda bir bölüme geldim. Bölümde akkorışınını kullanmamı istiyor. Ama dediği tuşlara bastığımda kullanamıyorum kaldım burada yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Oyun korsan değil Steam üzerinden aldım.

- Oyun ayarlarını kontrol et:
- Oyun menüsüne girin.
- "Controls" veya "Ayarlar" bölümüne gidin.
- Akkorışını açmak için gereken tuşları doğrulayın. Bunlar genellikle "E", "F" veya "Q" gibi tuşlar olabilir.

- Oyun dosyalarını doğrulayın:
- Steam'i açın.
- Kütüphanenizde "Stray" oyununa sağ tıklayın.
- "Özellikler" seçeneğine tıklayın.
- "Yerel dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun dosyalarını doğrula" seçeneğini seçin.

- Klavye ve fare ayarlarını kontrol edin:
- Bilgisayarınızın ayarlarına gidin.
- "Aygıtlar" bölümünden klavye ve fare ayarlarını kontrol edin. Herhangi bir sorun yoksa devam edin.

- Oyun güncellemelerini kontrol edin:
- Steam'de oyunun güncellemelerinin olup olmadığını kontrol edin. Oynadığınız sürümün en güncel versiyon olduğundan emin olun.

- Başka bir kontrol ile tekrar deneyin:
- Eğer tuşlar yanıt vermiyorsa, alternatif bir klavye veya kontrol cihazı ile deneme yapın.

Eğer hala sorun yaşıyorsanız, karaKartal19o3'ten daha fazla teknik bilgi edinmek için lütfen ona monitör ve oynadığınız sistemin detaylarını belirtmesini isteyin.