Buzcuk Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 96 21 Ağustos 2025 #1 https://ntcore.com/4gb-patch/ linki bu.
Çözüm vanillamint 21 Ağustos 2025 Oyun zaten 64 bit bir oyun. Bu yuzden 4GB-Patch yapmaniza gerek yok. Oyun zaten 4GB RAM'den fazlasina erisebiliyor olmali. Yine de istiyorsaniz .exe dosyasini patchleyebiliyor olmaniz lazim ancak herhangi bir islevi olmayacaktir.
Oyun zaten 64 bit bir oyun. Bu yuzden 4GB-Patch yapmaniza gerek yok. Oyun zaten 4GB RAM'den fazlasina erisebiliyor olmali. Yine de istiyorsaniz .exe dosyasini patchleyebiliyor olmaniz lazim ancak herhangi bir islevi olmayacaktir.
vanillamint Bilgin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.206 Makaleler 7 Çözümler 196 Beğeniler 9.969 21 Ağustos 2025 #2 Oyun zaten 64 bit bir oyun. Bu yuzden 4GB-Patch yapmaniza gerek yok. Oyun zaten 4GB RAM'den fazlasina erisebiliyor olmali. Yine de istiyorsaniz .exe dosyasini patchleyebiliyor olmaniz lazim ancak herhangi bir islevi olmayacaktir. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyun zaten 64 bit bir oyun. Bu yuzden 4GB-Patch yapmaniza gerek yok. Oyun zaten 4GB RAM'den fazlasina erisebiliyor olmali. Yine de istiyorsaniz .exe dosyasini patchleyebiliyor olmaniz lazim ancak herhangi bir islevi olmayacaktir.
KS KS Buzcuk Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 96 21 Ağustos 2025 #3 vanillamint dedi: Oyun zaten 64 Bit bir oyun. Bu yuzden 4 GB-patch yapmaniza gerek yok. Oyun zaten 4 GB RAM'den fazlasina erisebiliyor olmali. Eki Görüntüle 175950 Yine de istiyorsaniz .exe dosyasini patchleyebiliyor olmaniz lazim ancak herhangi bir islevi olmayacaktir. Genişletmek için tıkla... Ee ben optimizasyon yapan patch sandım ;( Artı 0 Eksi
vanillamint dedi: Oyun zaten 64 Bit bir oyun. Bu yuzden 4 GB-patch yapmaniza gerek yok. Oyun zaten 4 GB RAM'den fazlasina erisebiliyor olmali. Eki Görüntüle 175950 Yine de istiyorsaniz .exe dosyasini patchleyebiliyor olmaniz lazim ancak herhangi bir islevi olmayacaktir. Genişletmek için tıkla... Ee ben optimizasyon yapan patch sandım ;(