isimsizman

Uzman
Dostlar merhabalar. En çok kullanılan stream servislerinden biri olan Streamable'a 1 aydır erişemiyorum. Üstelik bilgisayarımda GoodByeDPI aktif olmasına rağmen.
Bağlanmaya çalıştığımda anında "Bu siteye ulaşılamıyor, Bağlantı sıfırlandı. ERR_CONNECTION_RESET" hatasını veriyor. Sorunun benden kaynaklı olup olmadığını teyit etmek için arkadaşıma da siteyi denettirdim o da giremiyor. Sonrasında DPI'ı kapattım yine giremedim. Amerika ile VPN'e bağlandığım zaman sorunsuz şekilde girebiliyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan ve aynı sorunu yaşayan var mı?

Neden siteye son 1 aydır erişemiyoruz?

Streamable: https://streamable.com/

Dostlar merhaba. En çok kullanılan stream servislerinden biri olan Streamable'a 1 aydır erişemiyorum. Üstelik bilgisayarımda GoodbyeDPI aktif olmasına rağmen.
Bağlanmaya çalıştığımda anında "bu siteye ulaşılamıyor, bağlantı sıfırlandı. Err_connectıon_reset" hatasını veriyor. Sorunun benden kaynaklı olup olmadığını teyit etmek için arkadaşıma da siteyi denettirdim o da giremiyor. Sonrasında DPI'ı kapattım yine giremedim. Amerika ile VPN'e bağlandığım zaman sorunsuz şekilde girebiliyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan ve aynı sorunu yaşayan var mı?

Neden siteye son 1 aydır erişemiyoruz?

Streamable: https://streamable.com/

Bende sorun yok girebiliyorum. Goodbyidpi'ı tamamen kursanız da kurmasanız da bu sorun oluşuyor. Virüs gibi bir illet kendisi. Ondandır muhtemelen.

Bende sorun yok girebiliyorum. Goodbyidpi'ı tamamen kursanız da kurmasanız da bu sorun oluşuyor. Virüs gibi bir illet kendisi. Ondandır muhtemelen.
Hocam ben Discord'a erişim engeli geldiğinden beri yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Bu zaman kadar hep girebildim. Hiçbir sorun teşkil etmedi. Hiçbir ayar yapmamama rağmen 1 aydır siteye bir türlü erişim sağlayamıyorum ne önerirsiniz? Diğer tüm siteler açılıyor. Ayrıca kapalıyken bile girememem çok garip.

Hocam ben Discord'a erişim engeli geldiğinden beri yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Bu zaman kadar hep girebildim. Hiçbir sorun teşkil etmedi. Hiçbir ayar yapmamama rağmen 1 aydır siteye bir türlü erişim sağlayamıyorum ne önerirsiniz? Diğer tüm siteler açılıyor. Ayrıca kapalıyken bile girememem çok garip.

Dediğim gibi GoodbyeDPI internetin işleyişini komple bozuyor. Bende format atmadan düzelmemişti.