Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.562 Çözümler 8 Beğeniler 2.659 Yer Trabzon/Şalpazarı 13 Mayıs 2026 #1 Özellikle gizlilik odaklı oyunlara ilginiz varsa ve eski-yeni oyun takıntınız yoksa bu oyunlara bir bakın derim. Styx: Master of Shadows: Styx: Shards of Darkness: Styx: Blades of Greed: Not: Ben de yakın zamanda indirim bekliyordum ve bakalım saracak mı oyunlar? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2026
Özellikle gizlilik odaklı oyunlara ilginiz varsa ve eski-yeni oyun takıntınız yoksa bu oyunlara bir bakın derim. Styx: Master of Shadows: Styx: Shards of Darkness: Styx: Blades of Greed: Not: Ben de yakın zamanda indirim bekliyordum ve bakalım saracak mı oyunlar?
cansux Becerikli Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 243 Beğeniler 101 13 Mayıs 2026 #2 Ömer_Yeter dedi: Özellikle gizlilik odaklı oyunlara ilginiz varsa ve eski-yeni oyun takıntınız yoksa bu oyunlara bir bakın derim. Styx: Master of shadows: Styx: Shards of darkness: Styx: Blades of greed: Not: Ben de yakın zamanda indirim bekliyordum ve bakalım saracak mı oyunlar? Genişletmek için tıkla... Epic Games bedava vermemiş miydi bunları ya?
Ömer_Yeter dedi: Özellikle gizlilik odaklı oyunlara ilginiz varsa ve eski-yeni oyun takıntınız yoksa bu oyunlara bir bakın derim. Styx: Master of shadows: Styx: Shards of darkness: Styx: Blades of greed: Not: Ben de yakın zamanda indirim bekliyordum ve bakalım saracak mı oyunlar? Genişletmek için tıkla... Epic Games bedava vermemiş miydi bunları ya?
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.427 Çözümler 12 Beğeniler 5.499 13 Mayıs 2026 #3 Fena değiller. Mekanikler güzel. Büyülü müyülü şeyleri var. Tabii ki, yapay zekası asla ve asla MGS5 seviyelerinde değil ama Ubisoft oyunlarıyla yarışır düzeyde. Atmosfer hoşunuza gidiyorsa satın alabilirsiniz..
Fena değiller. Mekanikler güzel. Büyülü müyülü şeyleri var. Tabii ki, yapay zekası asla ve asla MGS5 seviyelerinde değil ama Ubisoft oyunlarıyla yarışır düzeyde. Atmosfer hoşunuza gidiyorsa satın alabilirsiniz..