Hocam fanları iyi değil derken tam olarak neyi kastettiniz? Hava akışı gibi şeyler mi?

Evet.

PSU Xigmatek X Miner 1800w. Şu anda bununla idare edeceğim. İleri zamanda da düzgün bir 850w PSU'ya geçeceğim. Belki de Enermax 1200w gibi modeller de olabilir.

Enermax Revulation D.F.X serisi mantıklı olur, F/P çünkü.

Hocam RTX 6000 serisi için 2027'nin son zamanlarını belirtmişler ben o kadar bekleyemem maalesef. Çünkü şu anda tek bilgisayarı işyerime getir götür yapıyorum.

6000 serisini alın demedim zaten, RTX 3080 Ti alırsanız sonrasında geçeceğiniz seri o olsun, RTX 5070 alırsanız ya 6000 serisinin üst modellerini ya da daha sonraki bir seriyi beklersiniz anlamında yazdım.

Şimdilik AM5 + RTX 3080 Ti gibi bir sistem kurup ileride ekran kartımı 5070 yapabilirim. Benim için daha kolay olur.

AM5 mantıklı ancak RTX 3080 Ti'dan RTX 5070'e geçmek "?".

Evet.

Enermax Revulation D.F.X serisi mantıklı olur, F/P çünkü.

6000 serisini alın demedim zaten, RTX 3080 Ti alırsanız sonrasında geçeceğiniz seri o olsun, RTX 5070 alırsanız ya 6000 serisinin üst modellerini ya da daha sonraki bir seriyi beklersiniz anlamında yazdım..
Anladım hocam teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz🙏
AM5 mantıklı ancak RTX 3080 Ti'dan RTX 5070'e geçmek "?".
Mantıklı bir tercih değil mi? Sonraki değişimim 6000 serisinde olsun diyorsunuz yani? Anladım, yardımınız için teşekkürler.🤩

Su anda sen ne alirsan al uzun vadede kârli cikiyorsun. Git topla o sistemi.

Yani 50.000 dolara ulker cikolatali gofret alip 2 ay beklersen 60k dolara cikarabilirsin. Yatirim tavsiyesi degildir.