Bu sorudaki kastım şu ki, bir zaman vardı BTC falan fenaydı. Şu an durumlar nasıl? Sıfırdan girip temel - teknik analiz öğrenmeye başlayacağım, eğer borsa müsaitse.
Yani ahval nedir, genel durum nedir gibisinden bir soru bu.
Girilir ancak mantıklı davranman lazım. Duygularından uzak tut kendini. Bir de nereden öğreneceğini iyi bulman lazım. Gidip de Udemy kursundan da master olamazsın. Kimin yazdığı belli olmayan korsan e-kitap falan okuyacaksan da hiç okuma daha iyi.
Artık kripto balonu patladı sayılır. 80.000 doların altına düşerse tüm kripto sektörü battı diyebilirim. Yatırım tavsiyesi değildir ancak short işlemler üzerinden gitmeniz daha mantıklı olur diyebilirim. En azından öğrenecekseniz biraz short işlemleri öğrenmenizi tavsiye ederim.
Altın her zaman alınır da bana haziran gibi dolar bazında büyük bir düşüş olur gibi geliyor. Tabii kuyumcuları ve gram fiyatını ne kadar etkiler, orasını bilemiyorum ancak ons altın büyük bir düşüş yaşayacak. Yatırım tavsiyesi değildir.
Artık kripto balonu patladı sayılır. 80.000 doların altına düşerse tüm kripto sektörü battı diyebilirim. Yatırım tavsiyesi değildir ancak short işlemler üzerinden gitmeniz daha mantıklı olur diyebilirim. En azından öğrenecekseniz biraz short işlemleri öğrenmenizi tavsiye ederim.
Geleceğin teknolojisi vs. Etherium blokzincir teknolojisi ile daha iyi sistemler, kontratlar olacak cart curt hikaye değildir sanırım? Değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Özellikle noter, ulaşım, sağlık sistemlerinde inovasyon yapılacağı yönünde bir izlenim var.
Sonra Togg araba. AVAX zincirine entegre bir sistemi olacak mesela. Devlet destekli üstelik. Balon nasıl oluyor ki?
Geleceğin teknolojisi vs. Etherium blokzincir teknolojisi ile daha iyi sistemler, kontratlar olacak cart curt hikaye değildir sanırım? Değil mi? Bilmediğimden soruyorum. Özellikle noter, ulaşım, sağlık sistemlerinde inovasyon yapılacağı yönünde bir izlenim var.
Sonra Togg araba. AVAX zincirine entegre bir sistemi olacak mesela. Devlet destekli üstelik. Balon nasıl oluyor ki?
Açıkçası kriptonun ne olup olmadığı yıllardır tartışmalı bir mesele. Benim gibi bir kesim dev bir balon derken bir kesim de o dediğiniz geleceğin teknolojisi, harika bir inovasyon falan diyor. Tabii AVAX yani Avalanche için bir şey diyemeyeceğim. Ben burada Bitcoin'den bahsettim. Eğer 80.000 doların altına düşerse ciddi bir değer kaybeder. Bitcoin 1 haftada yaklaşık %15 düştü. Hala düşmeye devam ediyor.