Şu an kullandıgınız telefon ve geçmeyi düşündüğünüz telefon nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    nedir telefon
iPhone SE 2020 kullanıyorum. Büyük olasılıkla S24 Ultra, iPhone 16 Pro veya Z fold 5. olasılıkla S24 Ultra gibi duruyor.

Pixeller kesin gelecek mi peki? Yoksa yurt dışı telefon mu düşünüyorsunuz?

Pixel gelecek olursa aklımda hiç soru işareti kalmadan pixele geçerim.

@Simon, elimdeki S23 de yurt disi olunca sisteme alistim. Geri kalan 4 ay icin yanimda eski ve kucuk bir Sony Ericsson tasiyorum. Zaten birkac onay mesaji haric hatla dogrudan isim olmuyor. Cihazdan internet paylasimi yapiyorum modem gibi geziyor yanimda. Tek sorunu batarya, onun icin de cihaz degistiririm muhtemelen.

Pixel 9'la da ayni sistemi devam ettirmek isterim. Zibilyon tane vergiyle fiyati iki uc katina cikmis urunlere para vermeyi istemiyorum artik. Garantiden vazgecmek gerekiyor sadece. Hassas davranmak lazim.

Redmi not 11 Pro - S21 parayı bulursam red magic 9 Pro.

A32 kullanıyorum, memnun olduğumdan bir telefona geçmeyi düşünmüyorum.

Samsung A70 kullanıyorum, seneye Samsung FE serisi cihaz veya yurt dışı amiral gemisi cihaza geçiş yapmayı düşünüyorum.

OnePlus 9 [almaz olaydım] Redmi 9'dan geçtim.
IPhone'ya da Honor olabilir.

Yaklaşık 3.5 senedir OnePlus 9 kullanıyorum. şu an aklımda değiştirme planım yok, fakat alırsam kompakt bir amiral gemisi tercih ederdim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…