The Dungeon Master
Yetkin
- Makaleler
- 87
Merhaba, bu başlığı sürekli canlı kalacak şekilde açıyorum, umarım aktif kalır. Kayıp Rıhtım Forum'da görmüştüm, burada da açılabilir.
Kullanım şekli: O an okuduğunuz kitabın o an çekilmiş fotoğrafıyla birlikte birkaç cümle yazmanız yeterli.
Fiziksel kitap olabileceği gibi e-kitap ve sesli kitap da paylaşabilirsiniz.
Konunun amacı: Kitaplar hakkında küçük fikirler sunmak ve okuyacak kitap arayanlara öneri oluşturmak.
Benzeri bir konu, yeni aldığınız kitaplar için:
Ben başlıyorum:
Tükenmişliğin dibindeyken hayata geri dönme ve anlam bulma temasını kitaplar üzerinden tatlı bir üslupla anlatıyor. — Hyunam-Dong Kitabevi.
Kullanım şekli: O an okuduğunuz kitabın o an çekilmiş fotoğrafıyla birlikte birkaç cümle yazmanız yeterli.
Fiziksel kitap olabileceği gibi e-kitap ve sesli kitap da paylaşabilirsiniz.
Konunun amacı: Kitaplar hakkında küçük fikirler sunmak ve okuyacak kitap arayanlara öneri oluşturmak.
Benzeri bir konu, yeni aldığınız kitaplar için:
Bu gönderide son aldığınız yeni kitapları atabilirsiniz. Bir nevi ana konu olarak da devam ettirebiliriz.
Sadece fotoğraf atabilirsiniz tabii ama aldığınız kitapları neden aldığınızı vs. belirterek kitaplar hakkında sürprizbozan vermeden birkaç bilgi verirseniz daha makbule geçer
Ben başlıyorum!
Sadece fotoğraf atabilirsiniz tabii ama aldığınız kitapları neden aldığınızı vs. belirterek kitaplar hakkında sürprizbozan vermeden birkaç bilgi verirseniz daha makbule geçer

Ben başlıyorum!
- Zihinden Çık Hayatın Gir: ACT temelli kendine yardım kitabı. Kendime rehber olabileceğini düşünüyorum.
- Yaşamak: İçinde bulunduğum bir kitap grubunun belirlediği bir kitap olduğu için aldım. İçeriği hakkında pek bilgim yok, bakmadım.
- Ateşli Silahlar ve Bilardo: Sırf Can...
- The Dungeon Master
- kitap kitap alışverişi
- Forum: Kitap
Ben başlıyorum:
Tükenmişliğin dibindeyken hayata geri dönme ve anlam bulma temasını kitaplar üzerinden tatlı bir üslupla anlatıyor. — Hyunam-Dong Kitabevi.