Şu anki hayatınız dışında istediğiniz bir başka hayat var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    hayat var
Peki sağolun. Hassas bir noktaya temas ettiğimin farkındayım ama dediğim gibi bu işin psikolojiye temas eden kısmını merak etmiştim.

Peki sağolun. Hassas bir noktaya temas ettiğimin farkındayım ama dediğim gibi bu işin psikolojiye temas eden kısmını merak etmiştim.
Soru işaretlerinizi yok edebildiysem ne mutlu bana. Bu alanda belirttiğim kaynakları ve diğer çalışmaları da okursanız daha çok şey öğrenebilirsiniz bu konuda. Özellikle yazdığım filmi izlemelisiniz bence.

Peki şunu da eklemek istiyorum. Vikipedi'den baktığım kadarıyla pedofililigi savunan kuruluş ve dernekler varmış bazı Avrupa ülkelerinde ve Amerika'da. Sizce haklılar mı?
Sizce pedofili olan insanlar anlaşılmaya çalışılmalı mi ya da onlarla empati yapılmalı mı? Epstein gibileriyle değil elbette. Tedavi sürecinde olan biriyle empati yapılabilir mi mesela. Psikoloji dünyasında hangi görüşler öne sürülüyor?

Bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…