Oyun bugün ön yüklemeye açılmış olsa da Forza Horizon 6 gibi sızdırıldı. Depotkeys aracılığıyla depotdownloadermod ile oyunu Steam'in resmi sunucularından kilitsiz hâlini indirebiliyorsunuz. Oyunu açmak için ise ya Spacewar olacak şekilde değiştireceksiniz ya da Goldberg emulator gerekli. Ben Spacewar çevirerek açtım.
Korsan camiasi birkac yillik asiri durgunluktan sonra yine mi canlaniyor? Harika boylesi. Hypervisor bypass'lar, voices38 proper crack'ler, oyun resmi olarak cikmadan sizdirmalar of of.
Korsan camiasi birkac yillik asiri durgunluktan sonra yine mi canlaniyor? Harika boylesi. Hypervisor bypass'lar, voices38 proper crack'ler, oyun resmi olarak cikmadan sizdirmalar of of.
Gerçekten son zamanlarda çok ilginç şeyler oluyor. Forza horizon 6, Pragmata, Directive 8020, Lego Batman vs. Subnautica 2 daha korsan sitelerinde falan düşmedi. Greenluma ya da Steamtools kullanan varsa bilir oyunların .lua ve .manifest dosyaları paylaşılıyor. Bir tanesinde direkt depotkeys paylaşmışlar. Oradan fark ettim. İlerleyen saatlerde korsan siteleri yayınlar muhtemelen.
Aslında saçma bir yanı yok. Çünkü depotdownloader oyun geliştiricileri ya da oyunların eski sürümlerini indirmek isteyen kişiler için. Bu sızıntının sebebi bu anahtara sahip olan bir kişinin bilerek ya da farkında olmadan sızdırmasından kaynaklanıyor.
Steam böyle bir şeyi bilerek yapmaz. Çünkü bu anahtarlar ya oyun tamamen çıktığında bütün satın alanlara ya da yapımcı belirli kişilere kendisi veriyor. Ön sipariş verenlere ise bu anahtarı vermiyorlar ama steam oyunları şifreli bir şekilde .csd ve .cdm olarak indirilmesine izin veriyor. Bu anahtar sızdırıldığı için ise şifreleri direkt çözebiliyorsun. Normalde bu şifreler oyunun çıkış tarihinde satın alan hesaplara otomatik tanımlanıyor.
Ama reklam için birileri bunu sızdırıyor olabilir orasını bilemeyiz.