Arkadaşlar bunların tarihi oluyor mu? Tarihini göremedim ama sulanmış bu yıllar önce almıştım. Sürmeli miyim?
Peceteye iyice sıktım sulanması gitti simdi sürdüm. Surmeden once 1 dakikada 93 aliyodum simdi sürdüm 5 dakikada 86 aldim max hâlâ fazla sanki ama sürekli yuzde yuz calismayacagindan islemci sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sulanmış olması, macunun içindeki bileşenlerin (genellikle silikon yağı ve ısı iletken dolgu maddeleri) birbirinden ayrıştığını gösterir. Bu durumdaki bir macunu kullanmak hem riskli hem de etkisizdir.
Peceteye iyice sıktım sulanması gitti simdi sürdüm. Surmeden once 1 dakikada 93 aliyordum simdi sürdüm 5 dakikada 86 aldim Max hâlâ fazla sanki ama sürekli yuzde yuz calismayacagindan islemci sorun olmaz diye düşünüyorum.
Peceteye iyice sıktım sulanması gitti simdi sürdüm. Surmeden once 1 dakikada 93 aliyordum simdi sürdüm 5 dakikada 86 aldim Max hâlâ fazla sanki ama sürekli yuzde yuz calismayacagindan islemci sorun olmaz diye düşünüyorum.