3 3031 Uzman Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 138 Beğeniler 53 13 Ocak 2025 #1 Suno oldukça güzel ama alternatifler arıyorum. Bu aracın başka alternatifi var mıdır? Varsa önerir misiniz?
Suno oldukça güzel ama alternatifler arıyorum. Bu aracın başka alternatifi var mıdır? Varsa önerir misiniz?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 14 Ocak 2025 #2 Alternatifler var ancak çoğu güzel değil. Bizzat denedim bu arada. Güzel olanı da ben bilmiyorum bu konuları araştıran birisi olarak.
Alternatifler var ancak çoğu güzel değil. Bizzat denedim bu arada. Güzel olanı da ben bilmiyorum bu konuları araştıran birisi olarak.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.144 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.320 14 Ocak 2025 #3 Udio var, bazıları Suno.ai'a göre daha kaliteli diyor da kendim kullanmadığım için bilmiyorum gerçekten daha mı kaliteli olduğunu. Udio | AI Music Generator - Official Website Discover, create, and share music with the world. Use the latest technology to create AI music in seconds. www.udio.com
Udio var, bazıları Suno.ai'a göre daha kaliteli diyor da kendim kullanmadığım için bilmiyorum gerçekten daha mı kaliteli olduğunu. Udio | AI Music Generator - Official Website Discover, create, and share music with the world. Use the latest technology to create AI music in seconds. www.udio.com