KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 16 Aralık 2025 #11 Vâveylâ dedi: Logoyu silmeye kadar uğraşıyordum ben. Çıktığı günden beri rakibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam silmesi basit aslında. Sildikten sonra sınıfta ki kimse fark etmedi.
Vâveylâ dedi: Logoyu silmeye kadar uğraşıyordum ben. Çıktığı günden beri rakibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam silmesi basit aslında. Sildikten sonra sınıfta ki kimse fark etmedi.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 15 Beğeniler 845 Yer CachyOS 16 Aralık 2025 #12 25702 dedi: Hocam silmesi basit aslında. Sildikten sonra sınıfta ki kimse fark etmedi. Genişletmek için tıkla... Ben her seferinde uğraşıyordum. Bi' LibreOffice bi' yandan Acrobat. Sorun ise Türkçe harfler bozuluyor Libre'da.
25702 dedi: Hocam silmesi basit aslında. Sildikten sonra sınıfta ki kimse fark etmedi. Genişletmek için tıkla... Ben her seferinde uğraşıyordum. Bi' LibreOffice bi' yandan Acrobat. Sorun ise Türkçe harfler bozuluyor Libre'da.