özı Üyecik Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 17 Aralık 2024 #1 LinuxPengueni dedi: Merhaba, SUP oyun konsolunun bilgisayara nasıl bağlanacağını ya da bağlanabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SUP Tetris'ini nasıl bilgisayara bağlayabilirim?
LinuxPengueni dedi: Merhaba, SUP oyun konsolunun bilgisayara nasıl bağlanacağını ya da bağlanabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SUP Tetris'ini nasıl bilgisayara bağlayabilirim?
Çözüm bug 27 Aralık 2024 Aşağıda tartışıldığı üzere, driver desteği olmadığı için bilgisayar görmeyecek. Çözüldü Konu 'Sup Oyun Konsolu Bilgisayara nasıl bağlanır' 13 Aralık 2024 Merhaba, Sup Oyun konsolunun bilgisayara nasıl bağlanacağını ya da bağlanabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıda tartışıldığı üzere, driver desteği olmadığı için bilgisayar görmeyecek. Çözüldü Konu 'Sup Oyun Konsolu Bilgisayara nasıl bağlanır' 13 Aralık 2024 Merhaba, Sup Oyun konsolunun bilgisayara nasıl bağlanacağını ya da bağlanabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 27 Aralık 2024 #2 Aşağıda tartışıldığı üzere, driver desteği olmadığı için bilgisayar görmeyecek. Çözüldü Konu 'Sup Oyun Konsolu Bilgisayara nasıl bağlanır' 13 Aralık 2024 Merhaba, Sup Oyun konsolunun bilgisayara nasıl bağlanacağını ya da bağlanabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Aşağıda tartışıldığı üzere, driver desteği olmadığı için bilgisayar görmeyecek. Çözüldü Konu 'Sup Oyun Konsolu Bilgisayara nasıl bağlanır' 13 Aralık 2024 Merhaba, Sup Oyun konsolunun bilgisayara nasıl bağlanacağını ya da bağlanabilir mi merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz?