1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 22 Aralık 2023 #11 Ozan dedi: Sup Oyun Konsolu ve El Konsolu Fiyatları - Trendyol Sup ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol.com'da! Taksit seçenekleri ile hemen inceleyin! www.trendyol.com Bunu alıp oynayabilirsiniz. @AMG GOAT efendim? Genişletmek için tıkla... 1. Bu cihazların ömrü fazla değil. 2. İçindeki oyunlar klon ve sürekli tekrar ediyor. 3. Retroarch? Bir de hangi konsoldaki Mario? NES SNES N64 GameCube 64DD Wii Wii U Switch 3DS DS GameBoy Advance GameBoy GameBoy Color Virtual Boy Atari 2600 Bir de hangi seri? Super Mario Bros MarioKart Mario Party Mario & Donkey Kong Paper Mario Mario & Luigi Mario Odyssey Mario Galaxy Mario 64 Mario SunShine
Ozan dedi: Sup Oyun Konsolu ve El Konsolu Fiyatları - Trendyol Sup ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol.com'da! Taksit seçenekleri ile hemen inceleyin! www.trendyol.com Bunu alıp oynayabilirsiniz. @AMG GOAT efendim? Genişletmek için tıkla... 1. Bu cihazların ömrü fazla değil. 2. İçindeki oyunlar klon ve sürekli tekrar ediyor. 3. Retroarch? Bir de hangi konsoldaki Mario? NES SNES N64 GameCube 64DD Wii Wii U Switch 3DS DS GameBoy Advance GameBoy GameBoy Color Virtual Boy Atari 2600 Bir de hangi seri? Super Mario Bros MarioKart Mario Party Mario & Donkey Kong Paper Mario Mario & Luigi Mario Odyssey Mario Galaxy Mario 64 Mario SunShine
O Ozan Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 14 Beğeniler 9 22 Aralık 2023 #12 199 dedi: 1. Bu cihazların ömrü fazla değil. 2. İçindeki oyunlar klon ve sürekli tekrar ediyor. 3. Retroarch? Bir de hangi konsoldaki Mario? NES SNES N64 GameCube 64DD Wii Wii U Switch 3DS DS GameBoy Advance GameBoy GameBoy Color Virtual Boy Atari 2600 Bir de hangi seri? Super Mario Bros MarioKart Mario Party Mario & Donkey Kong Paper Mario Mario & Luigi Mario Odyssey Mario Galaxy Mario 64 Mario SunShine Genişletmek için tıkla... Saydığınız nedenlerin nedeni fiyatı olabilir mi?
199 dedi: 1. Bu cihazların ömrü fazla değil. 2. İçindeki oyunlar klon ve sürekli tekrar ediyor. 3. Retroarch? Bir de hangi konsoldaki Mario? NES SNES N64 GameCube 64DD Wii Wii U Switch 3DS DS GameBoy Advance GameBoy GameBoy Color Virtual Boy Atari 2600 Bir de hangi seri? Super Mario Bros MarioKart Mario Party Mario & Donkey Kong Paper Mario Mario & Luigi Mario Odyssey Mario Galaxy Mario 64 Mario SunShine Genişletmek için tıkla... Saydığınız nedenlerin nedeni fiyatı olabilir mi?
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 22 Aralık 2023 #13 Ozan dedi: Saydığınız nedenlerin nedeni fiyatı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O zaman RetroArch ile ücretsiz oyna?
Ozan dedi: Saydığınız nedenlerin nedeni fiyatı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O zaman RetroArch ile ücretsiz oyna?
O Ozan Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 14 Beğeniler 9 22 Aralık 2023 #14 199 dedi: O zaman RetroArch ile ücretsiz oyna? Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum işte.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 22 Aralık 2023 #15 Ozan dedi: Bunu bilmiyordum işte. Genişletmek için tıkla... Telefona indir. romspure.cc üzerinden ROM indir. Sonra iyi oyınlar.
Ozan dedi: Bunu bilmiyordum işte. Genişletmek için tıkla... Telefona indir. romspure.cc üzerinden ROM indir. Sonra iyi oyınlar.