urws 26

Becerikli
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba, arkadaşım Adana'da ve altyapısı berbat. Gerçekten oyun içinde normal internetinin ping değerleri çok yüksek, upload hızı da oldukça düşük. Aylık 1.500 TL'ye sabit konumda 2 TB'lık Superbox'a geçmeyi düşünüyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar için soruyorum, ping değerleri nasıl olur? League of Legends'ta kaç ping alır Türkiye sunucusunda ve internetinin upload hızı kaç olur? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Eger bolge yogun degil ise Upload ortalama 150 Mbps, Download ise 800-900 Mbps. Pingler ise CS2'de ortalama 75. Turkiye sunuculu Valorant, LOL tarzı oyunlarda da 30 civarı.

Not: En iyi senaryo baz alınarak yazilmis degerler, zira aksamlari ufak degisiklikler olabilir degerlerde.

Son düzenleme:
Merhaba, arkadaşım Adana'da ve altyapısı berbat. Gerçekten oyun içinde normal internetinin ping değerleri çok yüksek, upload hızı da oldukça düşük. Aylık 1.500 TL'ye sabit konumda 2 TB'lık Superbox'a geçmeyi düşünüyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar için soruyorum, ping değerleri nasıl olur? League of Legends'ta kaç ping alır Türkiye sunucusunda ve internetinin upload hızı kaç olur? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Bizde mevcut, download olarak 200-300 görüyoruz. Bazı saatlerde 70 Mbps oluyor. Speedtest'te şu an ping değerine 38 gösterdi. 15'de upload gösterdi, tabii bölgenize bağlı değişiklik gösterebilir.

Arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim. League of Legends'ta serverlar geçici olarak Paris'e taşınmış. EU West pingleri o yüzden yüksekmiş, genel bir şeymiş. Yani Superbox işini genel bir sorun olduğu için askıya aldık. Yine de bilgileri aklımızda olsun, çok sağ olun.

1786794741092.webp