Çözüldü Superbox şifre yanlış hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ellie7091
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Herkese iyi günler. Dün akşama kadar sıkıntı yoktu. Annemin telefonunda birden Superbox internet yanlış şifre uyarısı veriyor. Bağlanmıyor. Samsung A34 modeli. Bende iPhone var herhangi bir problem yok. Hata olmaması açısından şifreyi kopyala yapıştır yaptım. Sadece annemde yanlış diyor.

İnternette yoğunluktan olabilir yazıyor ama bir yıldır hiç bu sorunu yaşamadık. Sadece kamera ve annemin telefonu bağlı Superbox'a. Akşamdan akşama da benim laptop açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam onlarda bağlanabilen cihaz sınırı var ama, isterseniz iPhone üzerinden unutun interneti bir de öyle deneyin.
Ağ unut deyip tekrar girildiğinde de aynısı oluyor mu?

Yine şifre hatalı diyor. Annemin girip ayarlarla oynaması imkansız. Ondan ayar değişikliği gibi bir durumda imkansız. Kendi kendine gitti. Kotalı olduğu için ben mobil kullanıyorum. Girerken bende hata vermiyor. PC'de de aynı şifre çalışıyor.

-Ağı unut dedim. Baştan denedim.
-Telefon güncellemesi vardı, yaptım. Yeniden denedim.
-Modemi aç kapat yaptım.
-Telefonu yeniden başlattım. Hiçbiri işe yaramadı.

Son çare şifre değişikliği deneyeceğim. Ama bizde de sonra da hata verir mi ondan emin olamadım.

Hocam onlarda bağlanabilen cihaz sınırı var ama, isterseniz iPhone üzerinden unutun interneti bir de öyle deneyin.

Bir yıldır 3 telefon, 2 laptop, 1 kamere bağlı. Dün akşama kadar hiç sıkıntı yoktu. 3 telefondan da 2'si bağlı. 5 cihaz aslında aktif. Dediğiniz gibi kendimi atayım. İnşallah işe yarar.

Yaradı mı?

Hocam ne oldu?

Kusura bakmayın. Yazım yanlışımdan ötürü ceza almıştım, cevap yazamadım. Hayır işe yaramadı. Ara ara şifreyi deneyeceğim. Bir iki gün daha olmazsa şifreyi değiştireceğim.

Bizim cihazlar hata vermediği için telefon kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Yaradı mı?

Hocam ne oldu?

Sizin önerinizden sonra kendimdeki ağı unut dedim. Yarım saat önceye kadar yine olmuyordu. Şu an otomatik düzeldi. Çözüm olarak işaretleyeceğim. Çok teşekkürler.

Ağ unut deyip tekrar girildiğinde de aynısı oluyor mu?

Sorunum çözüldü. Daha çok paylaşım olmaması açısından konuyu kapatabilirsiniz. (son mesajıma düzenle yapamadım. İkinci yazım altına eklenir mi bilmiyorum.)

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…