Şu an o kadar ping yok ama dengesiz yani ne zaman ping yükseleceği vs. belli değil. Ethernet kablosu ile bağlarsam hız da bir değişiklik olmaz diye biliyorum ama ping değeri azalır mı veya daha stabil olur mu ciddi derecede?
Şu an o kadar ping yok ama dengesiz yani ne zaman ping yükseleceği vs. belli değil. Ethernet kablosu ile bağlarsam hız da bir değişiklik olmaz diye biliyorum ama ping değeri azalır mı veya daha stabil olur mu ciddi derecede?
Hocam size bi sorum olacak. Öncelikle ben bu cihazı alıp adres değişikliği vs. yapmadan girdiğim adresten farklı bir adresde prize takıp kullanabilir miyim?
Hocam size bi sorum olacak. Öncelikle ben bu cihazı alıp adres değişikliği vs. yapmadan girdiğim adresten farklı bir adresde prize takıp kullanabilir miyim?
İl değiştirerek kullanıyorduk biz, sorun olmuyordu. Ping ise kablo kullandığımda çok da ping düşmesi yaşamamıştım. Ama dalgalanma daha azdı kullandığım zamanlar.
2 yıl Superbox kullandım, evet Wi-Fi'e göre daha stabil olur en azından anlık kopmalar azalır.
Bir de sanırım müşteri hizmetlerini arayip uzaktan güncelleme dedikleri bir şey var mış onu istemezseniz anlık kopma da olmuyormuş. Tabii artık kullanmadığım için bunu test edemedim fakat online oyun oynarken 2-3 gün içerisinde anlık kopma yaşardım.