Superbox’ta TP-Link modemi router olarak kullanılırsa sorun olur mu?

Wexiar

Uzman
Çekim gücü pek iyi değil her odadan çekmiyor. TP-Link bir modemim var onu router olarak kullanıp evin farklı bir noktasından kablosuz olarak ona bağlanıyordum eski internetimde. Superbox’ta bunu yapmak mümkün mü? Turkcell sorun çıkartıyormuş bu tarz şeylerde, o yüzden merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AP modunda demek istedin sanırım. Turkcell menzil genişleticileri bile istemiyor. Sözleşmede vardı, ticari kullanım olarak sayılıyormuş.

AP modunda demek istedin sanırım. Turkcell menzil genişleticileri bile istemiyor. Sözleşmede vardı, ticari kullanım olarak sayılıyormuş.
Yani üst katta çekmediği için üt kata ikinci bir modem koyup ona bağlanmaktı amacım. Modemi taktım çalıştı ama şimdilik kenara koydum, kesinlikle kullanamıyor muyuz?

Kullan gitsin. Onu da tespit edip uğraşacaklarını sanmıyorum. Anormal sayıda fazla cihaz bağlanırsa bakarlar.
Yani ticari kullanım ne demek onu ben anlamadım Zaten 1 TB kotası var istersem 50 kişiyle bağlanırım hizmetin parasını veriyorum. Uğraştırmazlar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…