Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.356 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.686 3 Eylül 2024 #1 Kendi Wi-Fi ağımda hiçbir şekilde Supercell oyunlarını açamıyorum. Aile koruması kapalı olmasına rağmen ya %50'de ya da sunucuya bağlanıyorda kalıyor. Bugün çıkan bir sorun. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024
Kendi Wi-Fi ağımda hiçbir şekilde Supercell oyunlarını açamıyorum. Aile koruması kapalı olmasına rağmen ya %50'de ya da sunucuya bağlanıyorda kalıyor. Bugün çıkan bir sorun. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.007 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.264 3 Eylül 2024 #11 Aakons dedi: Hocam sorun cihazda değil, internette. Genişletmek için tıkla... Sunucu problemi de olabilir, Wild Rift için bu adımları yaptığımda işe yaramıştı. Tâbi oyun aynı çözümü olmayan hatayı zırt pırt verince sildim gitti. Artı 0 Eksi
Aakons dedi: Hocam sorun cihazda değil, internette. Genişletmek için tıkla... Sunucu problemi de olabilir, Wild Rift için bu adımları yaptığımda işe yaramıştı. Tâbi oyun aynı çözümü olmayan hatayı zırt pırt verince sildim gitti.
KS KS Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.356 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.686 3 Eylül 2024 #12 ZCPS21 dedi: Sunucu problemi de olabilir, Wild Rift için bu adımları yaptığımda işe yaramıştı. Tâbi oyun aynı çözümü olmayan hatayı zırt pırt verince sildim gitti. Genişletmek için tıkla... İlginç bir şekilde sorun çözüldü hocam.Bende anlamadım. Artı 0 Eksi
ZCPS21 dedi: Sunucu problemi de olabilir, Wild Rift için bu adımları yaptığımda işe yaramıştı. Tâbi oyun aynı çözümü olmayan hatayı zırt pırt verince sildim gitti. Genişletmek için tıkla... İlginç bir şekilde sorun çözüldü hocam.Bende anlamadım.
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.007 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.264 3 Eylül 2024 #13 Aakons dedi: İlginç bir şekilde sorun çözüldü hocam.Bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Superonline tarafında sorun var galiba, ben de Wild Rift oyununda çok sorun yaşadım, bizim bileceğimiz işler değil bunlar. Artı 0 Eksi
Aakons dedi: İlginç bir şekilde sorun çözüldü hocam.Bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... Superonline tarafında sorun var galiba, ben de Wild Rift oyununda çok sorun yaşadım, bizim bileceğimiz işler değil bunlar.