Superligt 2 DeX için dot skatez önerisi

Greyder 11

Becerikli
Merhaba,

ESPTiger ICE V2 aldım, bugün geldi, taktım ama hiçbir fark olmadı. Stok skatezinin hissiyatı da daha iyi bence ve hızdan yana bir farklılık olmadı.
Dot skatez almak istiyorum,

Wraith Spirit of Aim Mousepad Speed

Mousepad'ini kullanıyorum, artık zaten stok skatezlerini kaybettiğim için üzgünüm, bari değiştiğime değsin, biraz hızlansın mouse.
Dot skatez önerisi yapar mısınız, yapışkanı sağlam olan, uzun vadeli kullanabileceğim. Acil öneri rica ediyorum, en geç saat 14.00'e kadar sipariş vermem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli mi hocam, tiger ice v2 aldım berbat bir kalitesi var (tam skatez aldım) sensör kısmı bile yapışmadı.
Bu arada sence obsidian dot mu almalıyım yoksa dexe göre tam skatez mi?
X-Raypad Obsidian lara bir bakın.

Skatezin fotoğrafını atsana mousetaki.

Skatezin fotoğrafını atsana mousetaki.

Yuvarlık kısım var ya çıkarılan takılan orayı çok kötü taktım sebebi de jelatinin altında bir yapışkan var onunla beraber yapışmadı onuda sökmek zorunda kaldım berbat bir şey oldu yani. Sensör kısmı zaten yapışmadı.

Üst kısımda da fark ettiyseniz beyazlık var, skatez altında beyaz bir kağıt kağıt üstünde jelatin var ben sadece jelatini söküp taktım. Ama hız olarak hiç beğenmedim gerçekten sıfır fark

Üst kısımda da tam takamadım gibi ama bilmiyorum garip bir olay orjinalliğini kaybetmesine üzüldüm

Wraithe mail attım ama onlar dönmez hemen benim hemen sipariş geçip yarın teslim almam gerekiyor.
Sizce X-Raypad Obsidian Tam skatez mi alayım dot skatez mi alayım?

Sen takamamışsın sanki.

Sen takamamışsın sanki.
Bi gariplik var işte hocam, jelatin var onu çıkarıp taktım. Takamadığım bölüm hangisi sizce? Artık çöp oldu zatende. Dot skatez alacağım, sizce yukarıda arkadaşın önerdiğini mi alayım yksa X-raypad jake var onu mu alayım

Bunu aldım geçtim hayırlısı artık yapacak bir şey yok, diğeri çok hızlı diye yorumlar gördüm

Mouse'un altına nasıl takmalıyım @SF26 hocam?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…