Superligt 2 DeX için dot skatez önerisi

Ben vidaların üstüne yerleştirdim dot skatezlerimi.
Mümkünse görsel atabilir misin? Benim mouse görseli aşağıda yer alıyor, vida dediğin kısım şu yuvarlık içi boş gibi olan kısımlar değil mi? Direkt onların üstlerine mi yapıştırdın yapışır mı öyle ortası boşluk gibi ya vida olan yer.

A950 Clone benimkisi ondan öyle yerleştirdim.
Vida girişlerinin olduğu yerlere 1 tane dot yerleştirmen yeterli. Önce dot skatezi çıkar, sonra yerleştir ve jelatini öyle sök üstündeki.,
Sen muhtemelen skatezin altındaki plastik yapışkanı da söktüğün için olmadı.

Şimdi tekrar yanlış yapmamak için soruyorum.
Bu dot skatezler böyle plastik bir jelatin gibi bir şeye yapışık gelecek 20-30 tane artık neyse.
Ben ihtiyacım olan kadar dot skatezi çıkartıp direkt mouse'a şak diye yapıştırıp ardından üstündeki jelatini mi çıkaracağım?

Ben bir tanesini alıp yerleştiriyorum sonra diğerine geçiyorum, problem çıkmaması için.
Skatezler bir plastiğin üzerinde yerleştirilmiş oluyor, yavaşça oradan çıkarıp mouse'a yerleştiriyorsun. Biraz basıyorsun üstten ama sert değil. Tamamen oturunca üstündeki jelatini yavaşça söküyorsun.

Tamamdır, süper anladım. Ben sabah taktığımda plastiğin üzerinden aldım; ardından skatezin altında olan şeyi söktüm, öyle taktım Tam tersini yapmışım sanırım ama Wraith yenisini yolladı, yarın yola çıkacak. Onu da saklarım, artık ileride lazım olur

Wraith arada düzgün iş yapıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…