Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.018 Çözümler 22 Beğeniler 2.587 Yer New Eridu Bugün 13:43 #1 Bugün Superonline internetimi kurdu ve TP-Link EX530v modem taktılar. Ancak DNS adresini ne yazarsam yazayım bir türlü değiştiremiyorum. Bunu nasıl değiştirebilirim? DNS değişmediği için Zapret'i de kullanamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Bugün Superonline internetimi kurdu ve TP-Link EX530v modem taktılar. Ancak DNS adresini ne yazarsam yazayım bir türlü değiştiremiyorum. Bunu nasıl değiştirebilirim? DNS değişmediği için Zapret'i de kullanamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.299 Çözümler 7 Beğeniler 888 Yer 4 8 15 16 23 42 Bugün 14:00 #2 Router'dan değişemezsin. YogaDNS programından DoH ya da Windows üzerinden DoH girerek değişebilirsin.
Router'dan değişemezsin. YogaDNS programından DoH ya da Windows üzerinden DoH girerek değişebilirsin.
AMG GOAT Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.456 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.432 Yer Denizli Bugün 14:01 #3 Astronotarda dedi: Bugün Superonline internetimi kurdu ve TP-Link EX530v modem taktılar. Ancak DNS adresini ne yazarsam yazayım bir türlü değiştiremiyorum. Bunu nasıl değiştirebilirim? DNS değişmediği için Zapret'i de kullanamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cloudflare Warp kullanmayı deneyin?
Astronotarda dedi: Bugün Superonline internetimi kurdu ve TP-Link EX530v modem taktılar. Ancak DNS adresini ne yazarsam yazayım bir türlü değiştiremiyorum. Bunu nasıl değiştirebilirim? DNS değişmediği için Zapret'i de kullanamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cloudflare Warp kullanmayı deneyin?
KS KS Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.018 Çözümler 22 Beğeniler 2.587 Yer New Eridu Bugün 14:03 #4 sawyerford dedi: Router'dan değişemezsin. YogaDNS programından DoH ya da Windows üzerinden DoH girerek değişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen şu an YogaDNS kullanıyorum zaten. Modem içinden değişebiliyor mu diye merak etmiştim. AMG GOAT dedi: Cloudflare Warp kullanmayı deneyin? Genişletmek için tıkla... Cloudflare Warp internet hızını düşürüyor diyorlardı o yüzden kullanmıyorum.
sawyerford dedi: Router'dan değişemezsin. YogaDNS programından DoH ya da Windows üzerinden DoH girerek değişebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen şu an YogaDNS kullanıyorum zaten. Modem içinden değişebiliyor mu diye merak etmiştim. AMG GOAT dedi: Cloudflare Warp kullanmayı deneyin? Genişletmek için tıkla... Cloudflare Warp internet hızını düşürüyor diyorlardı o yüzden kullanmıyorum.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.299 Çözümler 7 Beğeniler 888 Yer 4 8 15 16 23 42 Bugün 14:05 #5 Astronotarda dedi: Aynen şu an YogaDNS kullanıyorum zaten. Modem içinden değişebiliyor mu diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Astronotarda dedi: Aynen şu an YogaDNS kullanıyorum zaten. Modem içinden değişebiliyor mu diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
iamnoobhas Uzman Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 711 Çözümler 3 Beğeniler 293 Bugün 14:08 #6 Burnedwolf DPI kullan. İçinde Zapret+ DoH bulunduruyor.
KS KS Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.018 Çözümler 22 Beğeniler 2.587 Yer New Eridu Bugün 14:08 #7 sawyerford dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.