G Genuine Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 239 Çözümler 4 Beğeniler 131 Yer /home 25 Kasım 2025 #1 Selamlar. Superonline ev kullanıcısı olarak IPv6 kullanabiliyor musunuz?
Çözüm serifsenturk 25 Kasım 2025 Genuine dedi: Selamlar. Superonline ev kullanıcısı olarak IPv6 kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, benim modem de IPv6'ya bağlanıyor, çok uzun bir IP adresi var.
Genuine dedi: Selamlar. Superonline ev kullanıcısı olarak IPv6 kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, benim modem de IPv6'ya bağlanıyor, çok uzun bir IP adresi var.
serifsenturk Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 8 25 Kasım 2025 #2 Genuine dedi: Selamlar. Superonline ev kullanıcısı olarak IPv6 kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, benim modem de IPv6'ya bağlanıyor, çok uzun bir IP adresi var. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Genuine dedi: Selamlar. Superonline ev kullanıcısı olarak IPv6 kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, benim modem de IPv6'ya bağlanıyor, çok uzun bir IP adresi var.
KS KS G Genuine Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 239 Çözümler 4 Beğeniler 131 Yer /home 25 Kasım 2025 #3 serifsenturk dedi: Evet, benim modem de IPv6'ya bağlanıyor, çok uzun bir IP adresi var. Genişletmek için tıkla... Altyapınız fiber mi? Artı 0 Eksi
serifsenturk dedi: Evet, benim modem de IPv6'ya bağlanıyor, çok uzun bir IP adresi var. Genişletmek için tıkla... Altyapınız fiber mi?
serifsenturk Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 8 25 Kasım 2025 #4 Evet fiber, daire içine modemin yanına kadar fiber kablo geliyor. Artı 0 Eksi