Superonline internette Discord'a nasıl girilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BIG C4LL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 270
  • Etiketler Etiketler
    superonline

BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
Superonline kullanıyorum ve Discord, Roblox gibi erisim engeli olan uygulamalara mumkunse hiz kaybi olmadan erismek isiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
Buradan indirip Superonline batlarını tek tek yönetici olarak çalıştırarak deneyin. Ya da Helixo35 adlı kullanıcının attığı splitwire yöntemini de kullanabilirsiniz.

Ek olarak Techolay kanalında splitwire rehberi bulunuyor.

GoodbyeDPI'ın Sansüronline özel olan dosyasını servis olarak kurarsanız rahat girersiniz, eğer giremezseniz -2 veya -3 gibi olan sayıyı deneyerek değiştirmeniz gerek. Ben DSmart-Net kullanıyorum ve -6 ile rahat giriş yapabiliyorum şu an.

Ben sadece bir cihazda değil tüm cihazlarda erişmek istiyorum yani telefonda da olsa bilgisayardada olsa erişmek istiyorum. 192.168.1.1'den ayar vs. yapıp istediğimi yapamaz mıyım?

Ben sadece bir cihazda değil tüm cihazlarda erişmek istiyorum yani telefonda da olsa bilgisayardada olsa erişmek istiyorum. 192.168.1.1'den ayar vs. yapıp istediğimi yapamaz mıyım?

Yapamıyorsunuz maalesef. Modem kısıtlamasından ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…