kompetankedi 96 Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.697 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.784 Yer Bootloader Bugün 17:51 #41 Lemrado dedi: Bu bahsettiğim Keenetic modemlerde de aynı işlem yapılabiliyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet ama Keenetic modem şart değil bilgisayar varsa sanal makine Linux ile halledebiliyoruz.
Lemrado dedi: Bu bahsettiğim Keenetic modemlerde de aynı işlem yapılabiliyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet ama Keenetic modem şart değil bilgisayar varsa sanal makine Linux ile halledebiliyoruz.
KS KS Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 403 Çözümler 1 Beğeniler 209 Bugün 17:51 #42 Geraltın kılıcı dedi: Ben alamamıştım. Müşteri hizmetleriyle 2 saat konuştum. Vermediler. Genişletmek için tıkla... Bazı routerler ile yapılabiliyormuş hocam o yüzden yukarıda bu cihaz ile olur mu diye sormuştum. kompetankedi dedi: Evet ama Keenetic modem şart değil bilgisayar varsa sanal makine Linux ile halledebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux işinde ben hiç yokum ya.
Geraltın kılıcı dedi: Ben alamamıştım. Müşteri hizmetleriyle 2 saat konuştum. Vermediler. Genişletmek için tıkla... Bazı routerler ile yapılabiliyormuş hocam o yüzden yukarıda bu cihaz ile olur mu diye sormuştum. kompetankedi dedi: Evet ama Keenetic modem şart değil bilgisayar varsa sanal makine Linux ile halledebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux işinde ben hiç yokum ya.
kompetankedi 96 Bilgin Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.697 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.784 Yer Bootloader Bugün 17:52 #43 Lemrado dedi: Bazı routerler ile yapılabiliyormuş hocam o yüzden yukarıda bu cihaz ile olur mu diye sormuştum. Hocam Linux işinde ben hiç yokum ya. Genişletmek için tıkla... Şöyle hazır sanal makine imajı var çalıştırıyorsun 5 dakika içinde otomatik alıyor.
Lemrado dedi: Bazı routerler ile yapılabiliyormuş hocam o yüzden yukarıda bu cihaz ile olur mu diye sormuştum. Hocam Linux işinde ben hiç yokum ya. Genişletmek için tıkla... Şöyle hazır sanal makine imajı var çalıştırıyorsun 5 dakika içinde otomatik alıyor.
KS KS Lemrado Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 403 Çözümler 1 Beğeniler 209 Bugün 17:58 #44 kompetankedi dedi: Şöyle hazır sanal makine imajı var çalıştırıyorsun 5 dakika içinde otomatik alıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam teşekkür ederim.
kompetankedi dedi: Şöyle hazır sanal makine imajı var çalıştırıyorsun 5 dakika içinde otomatik alıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam teşekkür ederim.