Çözüldü Superonline modem arayüzüne nasıl giriş yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Modem arayüz IP adresini öğrendiniz mi ilk olarak? Varsayılan ağ geçidi genelde modeminizin arayüz IP adresidir. Eğer varsayılan ağ geçidini bulamıyorsanız bilgisayarınızdan IP adresinize bakın, bu IP adresinizin sonundaki rakamı sıfır veya bir ile değiştirerek modem arayüzüne girebilmeniz gerek.

Kullanıcı adı "admin", şifre "superonline" oluyor genelde.

Hıcam IP adreslerine internetten baktım ancak çok uzun süre açılıyormuş gibi yapıyor ancak hata veriyor.

O ekrana girebilsem keşke.

Ağ ayarlarında modem IP'si var, atıyorum senin PC 192.168.1.7 IP almıştır modem 192.168.1.1 görünür. Giremediğine göre IP farklı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hıcam IP adreslerine internetten baktım ancak çok uzun süre açılıyormuş gibi yapıyor ancak hata veriyor.

Kullanıcı adı "admin", şifre "superonline" oluyor genelde.
O ekrana girebilsem keşke.

Hata yokmuş buradan girebiliyor olmanız lazım, genelde iki yerde Superonline veya admin oluyor.

Ortalama 10 saniye kadar bekledim ancak olmadı. Ayrıca verdiğiniz IP'yi denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…