Eski sistemimle de aynı konuyu açmıştım ve yeni sistem toplamama rağmen aynı sorun devam ediyor. Oyunu Epic Games üzerinden aldım. NVIDIA App üzerinden "Yumuşak hareket" özelliği kapatın demişler kapadım. Dahili GPU devre dışı bırakın demişler onu da yaptım ama oyun hala özellikle maç geçişlerinde siyah ekranda takılı kalıyor.
Bazen 3 defa oyunu kapatıp açmam gerekiyor sırf bir oyuna girebilmek için. Hiçbir oyunda sorun yaşamadım ama bu BF 6 da böyle bir şey yaşıyorum. Ekran kartı sürücüm güncel (581.42), yardım edebilecek olanınız varsa çok sevinirim. O kadar para verdim bir ağız tadıyla...
Az önce EA forumunda gezerken birisi;
"Sıkıntı Superonline'da. Microsoft Frankfurt serverlarına routingi bozuk Superonline'ın, ondan dolayı VPN'siz oynayamazsın oyunu. Superonline'ı arayıp durumu anlatıp şikayet kaydı açabilirsin."
demiş ve gerçekten VPN ile girdiğimde sorun çözüldü. Bu sorunu çözersen sen çözebilirsin @Recep Baltaş hocam ne yapmam lazım? Superonline'a durumu nasıl ifade etmeliyim ve sizce çözümü olabilecek bir şey mi? Çok fazla anlamıyorum bu işlerden sadece TurkNet çok zam yapınca 300 TL fazlaya 1000 Mbps alayım diye Superonline'a geçtim ama pişman oldum bile.
Şimdilik Recep Baltaşın tanıttığı Splitware programıyla zapret kurarak çözdüm. Herhangi bir ping sorunu falan yok sorun olmadığı sürece bu şekilde oynayacağım.
@ProfTech, bende bunun cevabını merak ediyorum. Neden sadece ben ki
@dex, 15 ayım olmasa 1 gün durmam dönerim Turknet'e ama onlarda çok abarttılar fiyatı yav.
Bende superonline kullanıyorum ve VPN falan yok ama oyuna giriyor. Ayrıca bende başka etkisi olmayan bir hata var. Steam indirmelerde hala BF6 iniyor ve oyun yayınlanmadı yazıyor ama ben oynuyorum.
Şimdilik Recep Baltaş'ın tanıttığı Splitware programıyla zapret kurarak çözdüm. Herhangi bir ping sorunu falan yok sorun olmadığı sürece bu şekilde oynayacağım.
@dex, 15 ayım olmasa 1 gün durmam dönerim TurkNet'e ama onlarda çok abarttılar fiyatı yav.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve Superonline kullanıyorum. İlk etapta sorunun grafik ayarlarından olabileceğini düşündüm ve grafik ayarlarını düşürerek girmeye çalıştım. Birkaç kez girdim de ama bir haritada oyun bitince diğer haritaya geçtiğinde siyah ekranda kaldım. VPN kullanarak girdiğimde de ilk denememde direkt oyuna girdi.
Splitware kullanarak ping sorunu olmadan oynayabiliyorum demişsiniz. Merak ettim sorun olmadan oynamaya devam edebiliyor musunuz? Öyleyse ben de sizin yönteminizi deneyeceğim.
Şimdilik Recep Baltaş'ın tanıttığı splitware programıyla zapret kurarak çözdüm. Herhangi bir ping sorunu falan yok sorun olmadığı sürece bu şekilde oynayacağım.
@dex, 15 ayım olmasa 1 gün durmam dönerim TurkNet'e ama onlarda çok abarttılar fiyatı yav.
Bende yaşıyorum bu sıkıntıyı neredeyse 2 aydır sadece BF 6 ile sınırlı değil yani WoW'da 150 ms altına düşmüyor, Diablo 4'te oynanmıyor rubberband oluyor ama hep aynı 20.00 ile 24.00 arasında ondan sonra düzeliyor, ben exitlag ile çözüyorum durumu ama splitwire Zapreti'de deneyebilirim, o kadar çok uğraştım ki çözmek için, yoruldum artık, eminim benim gibi çok arkadaş vardır ve gerçekten bu sorunu yaşayanların sayısı az değildir, ilk başta baştakilerin bant daraltması ile başladı bende bu sorun, bir ara düzeldi, sonra hepten gitti, benim tek seceneğim Superonline bulunduğum bölgede. Superonline'ın yurt dışı rotalarını düzeltmesiyle sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Superonline bu tarz problemleri çözen bir firma değil. Call Of Duty, WoW gibi oyunlarda da benzer problemler çıkartıyor. Online oyunlarda mı ping alıyorsunuz diyen bir firmadan çok bir şey beklememek lazım.