Superonline'da BF6 oyununa VPN'siz girilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BlueMagic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 639
@Burak Güner, bugün yine bir sürü maça girdim en ufak bir sorun olmadı. Ping değerine bakmadım ama normal VPN ile girince sürekli skor tablosunda wifi işareti oluyordu artık hiç olmuyor. Oynarken de bir sorun hissetmedim.

Hocam bu Zapret olayını ben de denedim. Oyuna girdim oynadım ping 47 de sabit duruyordu ne derece doğru tam bilemiyorum fakat oynadığım diğer online oyun olan World of Tanks'ta durum çok kötü. Oyunda 999 ping gösterdi ve sunucuya bağlanması 5 dk falan sürdü oyuna bağlanınca da sadece harita vardı. Ne benim ne diğer oyuncuların tankları yoktu. Şu anki en büyük sorunum Zapret i kapatmama rağmen ve SplitWire yi PC'den silmeme rağmen modemi ve PC'yi kapatıp açmama rağmen düzelmiyor. Ne Yapmam lazım düzelmesi için bilen varsa da çok memnun olurum.

Zapret'i kaldırmama rağmen daha önce sorunsuz girdiğim oyuna (World of Tanks) artık giremiyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Sanırım konsol tarafında bunun bir çözümü yok, Xbox kullanıyorum ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Operatör değiştirmeyi düşünüyorum, cayma bedelini falan da ödeyip.

Sanırım konsol tarafında bunun bir çözümü yok, Xbox kullanıyorum ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Operatör değiştirmeyi düşünüyorum, cayma bedelini falan da ödeyip.

Konsol tarafında oynadığım zaman bende çaresiz kalıyorum ne FC26 ne BF6 ne de başka bir online oyun , çözemiyorlar sorun çoğu kişiyi etkiliyor 1-2 kişi de değil.

Konsol tarafında oynadığım zaman bende çaresiz kalıyorum ne FC26 ne BF6 ne de başka bir online oyun , çözemiyorlar sorun çoğu kişiyi etkiliyor 1-2 kişi de

Gerçekten bıktım artık. Ne cezası, ne cayma bedeli varsa ödeyip pazartesi başka bir servis sağlayıcısına geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…