ExellionTR

Başarılı
Başlıkta belirttiğim gibi durduk yere böyle bir mail geldi. Metin2 oynamıyorum ve hesabım yok. Gmail şifremi değiştirdim. Sizce ne olabilir veya bir sorun var mı, herhangi bir tedbir almam gerekiyor mu? Destek olabilirseniz çok sevinirim.

Maili gönderen hesap bu:

Screenshot_2.webp

Gelen mail ise bu:

Screenshot_1.webp

ip adresini sorguladığımda şu sonuçlar çıkıyor:

Screenshot_3.webp

Screenshot_4.webp

Screenshot_5.webp

Belki birisi sizin e-posta adresinizle kayıt olmuştur oyuna. Rastgele bir şeyler yazmıştır sizin e-posta adresiniz olmuştur. Aslında aktivasyon maili geliyor ona nasıl onay vermişti acaba? Türkiye serveri değil de pvp özel server oynuyor olabilir. Pvp serverlerde aktivasyon maili çoğunlukla gelmez, gerek yoktur. Şöyle de olabilir bu metin 2 support diye bir site buldum. Pvp serverlerin reklamını yapıyor. Bir kullanıcı oraya sizin e-posta ile kaydolmuş muhtemelen. Yani oyuna değil bir foruma sizin e-postanızla üye olmuş. Metin 2 resmi destek e-postası metin2 support değil diye hatırlıyorum. Gameforge diye aklımda kalmış benim. Sözün özü önemli bir şey değil. Çok sık mesaj geliyorsa metin2 support foruma gidip en altta bize ulaşın kısmına yazarsınız bu e-posta adresiyle başkası kayıt oldu gerekirse bunu kanıtlarım bana e-posta atabilirsiniz tarzında. Kurumsal bir forum değil çok bireysel gözüküyor. Yasadışı zaten aslında yaptıkları şey bir nevi ama belki sorumlu ve bilinçli birileri yönetiyorsa yardımcı olurlar.