Axos

Becerikli
Arkadaşlar ben TOKİ binasında yaşıyorum, biraz tepelik bir yer. Tüm kargolar adresime getirirken bu Sürat Kargo orada bir büfe var, eşyaları oraya teslim ediyor. Buradan almanız gerekiyor diyor. Bu yapılabilir bir şey mi, şikayet edebilir miyim bu durumu?

30 kg ve hacmi 30 desi altında ise kata teslim şartı var. Diğer kargolar eve teslim yapıyorsa bunlar da yapmak zorunda. Basit bir ürün ile yine aynı şeyi tekrar ederse ben sizin yerinizde olsam tarafıma teslim edilmedi diye şikayetçi olur uğraşırdım bunlarla. Sevmiyorsa işini gitsin pazarda limon satsın. Altında araba ile dolaşıyor paşam.

Teslimat noktası olarak seçmediysen öyle bir hakkı yok. Ayrıca büfeye bırakıyor kısmı da suç desen yeridir. Senin kargonu, senin onayın olmadan başkasına nasıl teslim edebilir?

30 kg ve hacmi 30 desi altında ise kata teslim şartı var. Diğer kargolar eve teslim yapıyorsa bunlar da yapmak zorunda. Basit bir ürün ile yine aynı şeyi tekrar ederse ben sizin yerinizde olsam tarafıma teslim edilmedi diye şikayetçi olur uğraşırdım bunlarla. Sevmiyorsa işini gitsin pazarda limon satsın. Altında araba ile dolaşıyor paşam.
Arabalı kuryeler çok fazla para kazanıyorlar bir de.

Son düzenleyen: Moderatör: