Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.648 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.118 3 Ağustos 2026 #1 Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim?
Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim?
sirius 115 Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Makaleler 9 Çözümler 41 Beğeniler 2.603 3 Ağustos 2026 #2 İş Bankasında dinamik güvenlik kodu özelliği var.
M Mehmet Güler Başarılı Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 259 Çözümler 1 Beğeniler 124 3 Ağustos 2026 #3 Sınırsız sanal kart oluştur.
KS KS Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.648 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.118 3 Ağustos 2026 #4 sirius dedi: İş Bankasında dinamik güvenlik kodu özelliği var. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum hocam. Teşekkürler.
sirius dedi: İş Bankasında dinamik güvenlik kodu özelliği var. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum hocam. Teşekkürler.
T tech_tr 114 Üstün Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 368 Çözümler 2 Beğeniler 119 3 Ağustos 2026 #5 Learnof dedi: Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
Learnof dedi: Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hybrid Theory 114 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 1.038 Çözümler 19 Beğeniler 855 Yer PATHOS-II 3 Ağustos 2026 #6 tech_tr dedi: Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim gibi 5 dakika vakit ayırıp bulamayanlar için: Menü > Kartlar > MaxiPara Kartlarım içerisinde Nays kartınızı görebilirsiniz.
tech_tr dedi: Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim gibi 5 dakika vakit ayırıp bulamayanlar için: Menü > Kartlar > MaxiPara Kartlarım içerisinde Nays kartınızı görebilirsiniz.
Mr.White Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 105 Beğeniler 53 3 Ağustos 2026 #7 Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr
Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr
Veira 115 Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.553 Çözümler 9 Beğeniler 1.364 3 Ağustos 2026 #8 Mr.White dedi: Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzel kart ama aidatı çok yüksek.
Mr.White dedi: Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzel kart ama aidatı çok yüksek.
Mr.White Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 105 Beğeniler 53 3 Ağustos 2026 #9 Veira dedi: Güzel kart ama aidatı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Her sene arıyorum 5-6 ay açık bırakmaya %90-95'ini iade ediyorlar.
Veira dedi: Güzel kart ama aidatı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Her sene arıyorum 5-6 ay açık bırakmaya %90-95'ini iade ediyorlar.