Learnof 3 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.555 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.036 Bugün 09:28 #1 Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim?
Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim?
sirius 68 Moderasyon Üyesi Moderatör Ağ Büyücüsü Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.814 Makaleler 9 Çözümler 41 Beğeniler 2.451 Bugün 09:33 #2 İş Bankasında dinamik güvenlik kodu özelliği var.
M Mehmet Güler 14 Başarılı Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 248 Çözümler 1 Beğeniler 118 Bugün 09:35 #3 Sınırsız sanal kart oluştur.
KS KS Learnof 3 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.555 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.036 Bugün 09:46 #4 sirius dedi: İş Bankasında dinamik güvenlik kodu özelliği var. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum hocam. Teşekkürler.
sirius dedi: İş Bankasında dinamik güvenlik kodu özelliği var. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum hocam. Teşekkürler.
T tech_tr 68 Başarılı Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 354 Çözümler 2 Beğeniler 113 Bugün 10:01 #5 Learnof dedi: Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
Learnof dedi: Nays maalesef ki kapandı. Sürekli CVV değiştirme özelliği işime yarıyordu. Buna benzer bir hizmeti nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hybrid Theory 68 Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 951 Çözümler 17 Beğeniler 781 Yer PATHOS-II Bugün 10:12 #6 tech_tr dedi: Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim gibi 5 dakika vakit ayırıp bulamayanlar için: Menü > Kartlar > MaxiPara Kartlarım içerisinde Nays kartınızı görebilirsiniz.
tech_tr dedi: Nays kart İşCep ve Maximum Mobil'e eklenmiş. Ordan dinamik güvenlik kodu ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim gibi 5 dakika vakit ayırıp bulamayanlar için: Menü > Kartlar > MaxiPara Kartlarım içerisinde Nays kartınızı görebilirsiniz.
Mr.White 7 Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 88 Beğeniler 45 Bugün 11:38 #7 Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr
Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr
Veira 68 Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.393 Çözümler 8 Beğeniler 1.185 Bugün 11:51 #8 Mr.White dedi: Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzel kart ama aidatı çok yüksek.
Mr.White dedi: Garanti uygulamasında gezinirken görmüştüm. Saatte bir değişiyor. Genel olarak bonus veriyor kampanyaları güzel. Bonus Platinum Dinamik | Kredi Kartı | Garanti BBVA Bonus Platinum Dinamik ile güvenlik kodunuz saatte bir dinamik olarak değişirken Bonus Platinum’un sunduğu tüm ayrıcalıklardan faydalanırsınız. www.garantibbva.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzel kart ama aidatı çok yüksek.
Mr.White 7 Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 88 Beğeniler 45 Bugün 12:52 #9 Veira dedi: Güzel kart ama aidatı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Her sene arıyorum 5-6 ay açık bırakmaya %90-95'ini iade ediyorlar.
Veira dedi: Güzel kart ama aidatı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Her sene arıyorum 5-6 ay açık bırakmaya %90-95'ini iade ediyorlar.