Sürekli olur olmadık yerlerde garip sesler duymak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bruhistan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 102
  • Etiketler Etiketler
    ses

Bruhistan

Başarılı
Merhaba artık delirmeye mi başladım bilmiyorum ama evde okulda sessiz ortamlarda garip sesler duyuyorum. Ağlama sesleri bağrışma sesleri fısıldamalar duyuyorum. Evde otururken kardeşimin ağladığını duyuyorum fakat yanına gittiğimde sessiz sakin tabletiyle oynuyor. Ailemin kavga ettiklerini duyup ne oluyor diye baktığımda herkes kendi işinde. Okulda dersteyken hoca'nın bağırdığını duyuyorum ama hoca telefonla konuşuyor. Geceleri yatacakken ya da evde yalnızken takırdama koşma fısıldama seslerini duyup irkiliyorum. Arkaya televizyonu açıp öyle yatıyorum. Son 8 aydır korku içerikli bir şey izlemedim/oynamadım. Rüya falanda görmüyorum. Aileme anlatıyorum takmıyorlar bile.

Evin yalıtımı nasıl hocam?

Evin yalıtımı nasıl hocam?
Sabahları sıcak oluyor genelde sadece pencereleri açıyoruz (Klima bozuk olduğu için). Dışarıda sadece köpeklerin ve arabaların sesi var. Öğlen arası pek ses olmaz. Akşamları komşu çocukları top oynar mahallede onların sesi olur. Geceleri biraz hava soğumaya başlar. Araba sesleri dışında sessizlik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…