1151

Uzman
Makaleler
5
Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde araca yerleştirilen bomba düzeneğinin patlaması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Kilis'in karşısında muhaliflerin kontrolündeki Azez'de yol kontrol noktasında bir araca yerleştirilen bomba infilak etti, terör saldırısında ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde araca yerleştirilen bomba düzeneğinin patlaması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Kilis'in karşısında muhaliflerin kontrolündeki Azez'de yol kontrol noktasında bir araca yerleştirilen bomba infilak etti, terör saldırısında ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

İyi olmuş. Ülkemizde isyan çıkaranların sonu bulunmuş.

Artık bunlardan ne kadar eksilse kârdır, yoksa bize karşı bir tehdit haline geliyorlar.

15 yaşındaki kızı taciz eden suriyeliler nasıl rahat oluyor acaba. :D
Yakın çevremden 3 kişi kaybettim, ancak onlar terörist değildi vatanını seven insanlardı, fark bu.
Dostum bu haberde ölen insanlar onlar mı? Her suriyeli terörist mi? Tamam nefeet ediyorsun. Ben aşıkları değilim. Bugün insan olarak görmeyi bırakırsanız yarın sizide insan olarak görmezler. Kendinizi birasını yudumlayan almanla, çayını yudumlayan ingilizle bir tutmayın. Üstün olduklarından değil, daha o kadar iğrenç olamadık.

Son düzenleme: