Suriyeli çocuğu öldüren üç kişi tutuklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 437
  • Etiketler Etiketler
    kişi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1151

Uzman
Makaleler
9
Antalya Serik'te Suriyeli 17 yaşındaki Ahmet Handan el Naif'i öldüren 3 kişi tutuklandı.

Antalya'nın serik ilçesine bağlı kökez mahallesi cuma pazarı mevkiinde önceki gün Suriyeli 17 yaşındaki Ahmet Handan El Naif, motosikletli R.Ö. (17), Y.Y. (15) ve İ.A. (17) isimli 3 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Naif'in ölümüne dair R.Ö. Y.Y. Ve İ.Ö. Gözaltına alınıp sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Olayı kesinlikle savunmuyorum ama ölen kişi Suriyeli yerine Türk olup katiller de Suriyeli olsaydı aynı şekilde tutuklanırlar mıydı diye düşünmüyor değilim.

Sonuçta insan ölmüş, Allah rahmet eylesin diyelim. Ama şu raddeye geldikten sonra böyle haberleri daha çok duyacağımızı tahmin ediyorum, devlet iyi yol ile mülteci sorununu çözmezse halk kötü yol ile mülteci sorununu çözmeye çalışır. O da çok can yakar.

Olayı kesinlikle savunmuyorum ama ölen kişi Suriyeli yerine Türk olup katiller de Suriyeli olsaydı aynı şekilde tutuklanırlar mıydı diye düşünmüyor değilim.
Eyvah eyvah hocam hükümetin ve aktrollerinin oyunlarına yenik düşmüşsünüz bu ölen kişi motor alacak gücü bulmuş fakat Türk gençlerimiz o gücü bulabildi mi tabii ki hayır bunlar yüzünden gençlerimiz motor hayalleri kuruyorken bu ölen kişi motora kavuşmuş ben hiç acımıyorum savaş bitti memleketine dönsün burası tehlikeliyse ülkesine gidebilirdi. Ayrıca suriyelinin burda işi ne bir sorun kendinize bunu.

Aynı ifadeyi ölen ayşegül kardeşimizede söylediniz mi? Söylediğinizi sanmıyorum ama hep bizim canlarımızı aldılar birazda onların canı alınsın insanların burasına kadar geldi. Savaş bitti gidebilirler. Afgan sanık, öldürdüğü Ayşegül'e cinsel istismarda bulunmuş

Antalya Serik'te Suriyeli 17 yaşındaki Ahmet handan el Naif'i öldüren 3 kişi tutuklandı.

Antalya'nın serik ilçesine bağlı kökez mahallesi cuma pazarı mevkiinde önceki gün Suriyeli 17 yaşındaki Ahmet handan el naif, motosikletli r. Ö. (17), y. Y. (15) ve i. A. (17) isimli 3 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Naif'in ölümüne dair r. Ö. Y. Y. Ve i. Ö. Gözaltına alınıp sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Burada tartışılacak bir şey yok, yanlışı yanlışlarla mı kapatacağız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt